SAHABAT ALAM MAYA

1:56:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.
malam ini akan ku senarai pendekkan beberapa nama yang telah sekian lama menjadi sahabat ku di alam maya ini dan telah memberi dorongan semangat untuk aku terus berblogging dengan jitunya. diharapkan kepada mereka yang tidak tersenarai jangan berkecil hati. kerana kalian terlalu ramai, dan semuanya terlalu istimewa bagi kami. terima kasih kami ucapkan kepada kalian.
disusun secara rawak.[harap maklum]


ha.. itu sahaja lah yang mampu aku senaraikan, lain kali aku akan senaraikan lagi ye. terima kasih di atas sokongan kalian semua. 

pesanan penaja : harap maaf, curi gambar header. untuk anip, hang takde header. aku print screen page hang je.

You Might Also Like

25 kutukan membina...

  1. beb.. serius




    gwa terharu dowh. di saat wa menaip ni, air mata wa berlinang.

    tak sangka name wa ade kat situ.

    muahaha.

    moga ikatan ini terus kekal abadi. walaupun lu ade makwe da skang, mohon jgn lupakan wa.

    kahkah

    ReplyDelete
  2. yatie musa : ceh. xnak komen pape. kbai.

    ReplyDelete
  3. kdg2 mluahrasa dengan kwn alam maya mmg berbaloi..tapi kena tgk cmne orgnya le kan hehehehhe...

    ReplyDelete
  4. sisdee : yup.. sangat tepat.
    :)

    ReplyDelete
  5. wah yatie kemain serius ohh. sy pun terharuu. ;(

    aiseh. xkan la susun rawak. mesti lah nama yatie dulu kan. muahahaha ;p

    ReplyDelete
  6. kinn : hahha. memang susun rawak pon. nasib je name dye dulu..
    hahaha.

    ReplyDelete
  7. hahaha. terharu lah pulak.
    hehe. thanks bro.

    pewwitt, nama kak yatie first :))

    ReplyDelete
  8. Saya sayang sahabat maya saya!! ahaha *statement plak kat cnie* :D

    ReplyDelete
  9. zareliqa afiqa : haha. statement bagus. takpe.
    :)

    ReplyDelete
  10. x nak komen pasal entry..ni cakap.selamat bertemu ke dunia blogging

    Ank kampung masih ingat lagi pada ketua kampung ni. ..heee

    ReplyDelete
  11. cik sana'a : haha. lost kontek sat. haha. bagus la kalau masih ingat.
    selamat bertemu.
    :)

    ReplyDelete
  12. mesti terharu diorang yang tersenarai :-)

    ReplyDelete
  13. bes la bila ramai kawan maya dalam blog...x sia2 menulis... :)

    ReplyDelete
  14. apan : betul tu. tambah kawan2 cket.
    :)

    ReplyDelete
  15. haaa saya dekat saya dekatt~ kasik dia demam.. :P lalalaa~

    ReplyDelete
  16. aisumi : haha.. den sudah ade protection.. haha.

    ReplyDelete
  17. wahhh..xsngke ni tersenarai dekat situ..heeee..million thanxx yaaa:)

    ReplyDelete
  18. bh : haha. xde hal lah. sahabat kan.
    :)

    ReplyDelete
  19. bila berblog ni kita akan rasa ramai kawan.. :)

    ReplyDelete
  20. madammondoq : betul tu. baru best.

    ReplyDelete
  21. Pink site!!!hahahaha.

    sangat penting rakan alam maya ini.

    ReplyDelete
  22. wah, wahhhh. semua orang terharu.
    aku nombor 3 syiakkk? pehhhhh.
    sepatutnya, aku last sekali,
    tak la nampak macam gay sangat. bwahahahaha.

    apepun, this is the best bro, best bro. haha

    ReplyDelete
  23. terharuuu.
    semoga persahabatan kita kekal yaa arief.
    :)

    ReplyDelete