MAHARAJA LAWAK ASTRO, MINGGU KE-2

12:21:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.









untuk minggu ke-2 ni..
antara persembahan yang best nye adalah..
Sepah, Nabil, Jozan, Jambu.
dan yang terbaik rasenye Jambu. 
Jambu - best giler, Taukeh ngan Yus memang menjadi sangat..
Nabil - dye pandai dalam nak sambung2 kan persembahan dye yang dulu dengan minggu ni, menjadi.
Jozan - lawak bersahaja, tak boleh nak kondem Jozan, sebab mereka da selalu buat kite gelak untuk 5 musim  Raja Lawak Astro, xpela kalau recycle idea cket2.
Sepah - memang mantap..
persembahan yang lain-lain, biasa sahaja.
selesai bab persembahan minggu ke-2.
yang tidak enak nye, minggu depan takde dah kat Astro Prima (105)
kite kene langgan Pakej Mustika, baru leh layan Live kat peti televisyen.
sangat tertekan seyh..
tapi tidak mengapa, boleh sabar lagi.
sebab aku boleh muat turun nanti, layan kat lappy.
tapi bagi keluarga2 yang nak tengok show tu nanti macam mane.
takkan la 1 family nak terlopong depan PC tengok kat utube..
entah pape la Astro nieh.
bagi yang nak protes klik SINI , sebagai tanda protes.
sekian.


image : google


pesanan penaja : (-.-') DM dengan elizabeth swan jap.

You Might Also Like

34 kutukan membina...

  1. jambu best kan minggu ni. wuu .suka suka. heeh

    ReplyDelete
  2. myra arshad : taukeh ngan yus menjadi giler malam nie..hoho..baju pink xtinggal.
    :D

    ReplyDelete
  3. amirrah zawani : xpe kak, nak cepat tengok kat utube nanti. uploader2 ni pantas taw.huhu.

    ReplyDelete
  4. tak tengok juga...slalu tengok kat utube je hahha

    ReplyDelete
  5. kj-kun : bagi yang da biase tengok kat utube takpe, yang tengok ngan family susa la cket.

    ReplyDelete
  6. wah xsabau nak tgk kat utube~ ahahhaa student xde tv..biase aaa ~~'

    ReplyDelete
  7. zeeck : rase nye da ade kat utube.try la donlod.
    :D

    ReplyDelete
  8. tu la, apsal tah nak kene tukar, adeh -.-

    ReplyDelete
  9. yul : entah la..strategi pemasaran kowt.

    ReplyDelete
  10. jambu terbaek dr minggu pertama lg. Jozan slamber kutuk ac mizal.. " dari gelang jadi robot " hahaha.. terbaek lawak mereka.. Aku ramal antara jozan n jambu bakal menang raja lawak :)

    Cepat Beli Sebelum habis !!

    ReplyDelete
  11. herm...me tak tgk lagi pun.... (--)

    ReplyDelete
  12. jeles nya!

    tngok kt youtube
    kt umh sewa xde astro

    ReplyDelete
  13. henry zackery : hahah..aku ramal..
    xtawu la..semua best.

    yantzyanttie : nanti tengok la..bestt..
    :D

    akmalhilmi : yeah.jozan tetap di hati..

    kasihkuamiera : huhu.xpe..tgk kat utube pon ok jugak..

    ReplyDelete
  14. syafik-way : yeah.sangat style.

    ReplyDelete
  15. suke gile ngan jambu..terbaek la semlm..tu rrr tgh pk ni nk langgan ke x pakej mustika..mencilah

    ReplyDelete
  16. X pernah tgok Raja Lawak. Tapi kesian peminat Raja Lawak dorang wat camnie.. Haish.. Protes protes

    ReplyDelete
  17. xtgk smpi abes sbb da ngntuk.. hehe..
    nnti tgk ulangn la..

    ReplyDelete
  18. tergelak kuat oh semalam tgk lawak jozan . nsb mak yg tgh dok tido tak hayun pelempang sebiji . haha <3 jozan <3

    ReplyDelete
  19. aku support jozan sbb zizan tu stail semulajadi sengal. hehe

    ReplyDelete
  20. d_la : jambu best, kalau langgan leh tengok ramai2 ngan family, kalau x kene donlod je la nanty.

    sofieyazwa : huhu.kene tengok la.best jugak taw.

    nunu eera : takpe, ulangan banyak nanti.
    :D

    dilazfamily : em..i'll try.huhu.
    thanks

    yantzyanttie : baguslah. :D

    nur farahin : haha.syamsull.ngan yusof haslam..t'baikk.
    :D

    sasa al-sharif : zizan aku xleh blah ngan muke sengal dye.haha

    ReplyDelete
  21. rase sepah yang besh skg ni awww.
    cm perfect !

    ReplyDelete
  22. lassiegewdix : wah..laju je terjah.
    sepah best.
    nabil best.
    jozan best.
    jambu best.

    ReplyDelete
  23. hahaha alaaa xpe.. family aku slalu je kot tgk cite kat lappy.. steady je~~ tapi xmasyuk sgt la cs skrin kecik.. hua3

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  24. niesz x follo cite ni sbb uma niesz xde astro..hehe

    ReplyDelete
  25. farhana jafri : tu la poblem nye, kalau laptop tu same besar ngan tv best gak...

    ReplyDelete
  26. niesz : huhu.xpe..leh donlod niesz..best taw.
    :D

    ReplyDelete
  27. dah load bgth tau...hikhik...layan jugak ML nie...

    ReplyDelete
  28. zura : huhu..minggu 2 xdonlod ag.
    :D

    ReplyDelete