STATUS DI WECHAT YANG AGAK OK

10:46:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

setelah selesai menyiapkan beberapa task yang diberikan pihak majikan, saya mencuri kesempatan untuk berehat seketika dan mengemaskini blog usang ini untuk mengelakkan daripada ianya bersawang ( dan untuk mencerahkan peluang mendapat CPUV dari nuffnang. hahaha).

seperti yang sedia maklum, terdapat berbagai jenis IM App yang berada di pasaran. yang tidak kurang popularnya adalah WeChat. Fungsinya yang pelbagai menarik minat tidak hanya golongan belia, malahan yang tidak belia pun. hahaha.

antara status wechat yang paling mencuri perhatian hamba adalah seperti yang berikut:

1. "aku mak n bini orang" 
jangan kacau rumah tangga orang, tak elok teman2.

2. "taknak couple2, berkawan sahaja"
status ini dibuat kerana terdapat ramai insan yang ingin mengorat beliau

3. "love capital A, capital B, capital Z" 
apa maksud capital ni senanye..?

4. "owns by bla bla bla"
kalau dah kawin boleh la up status gini. setakat kapel, xyah la dik. wahaha.

5. "single"
 yang ni mungkin sedang mencari jodoh.

tu je la yang paling hamba gemari dan suka di contact list.. bagaimana pula di wechat teman2?
haha.

pesanan penaja : shake dulu sepukoi. hahaha.

You Might Also Like

3 kutukan membina...

  1. E'in : haha. lebih kurang amaran keras la kalau nombo 1 tu.

    ReplyDelete