SEMOGA BERKEKALAN SEHINGGA KE JANNAH

11:24:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

entry ini dikarang khas untuk salah seorang sahabat aku. beliau telah menyampaikan satu berita yang sangat menggembirakan aku. sebenarnya berita ini telah berjaya diagak oleh cerebellum aku. tetapi baru hari ini beliau menyampaikan berita ini.  *sangat tacink semasa menaip entry ini*terharu*
walaupun pantun di atas tidaklah seberapa, tapi hanya itulah yang termampu dihasilkan oleh den. hanya itulah juga medium untuk menunjukkan betapa gembiranya aku dengan keputusan yang telah dibuat oleh beliau.

semoga beliau dan ehem2 nya akan bahagia selamanya dan diberkati ALLAH.
amin.

pesanan penaja : aku bile lagi..? titik

You Might Also Like

16 kutukan membina...

  1. aku pun sama macam ko,"aku bila lagi?"

    ReplyDelete
  2. arief..nak tak link exchange ngn aku?
    aku dah add engkau ni kat blog aku :)

    ReplyDelete
  3. blog-epic-scene : thanks, tapi buat mase skrg xbuat link exchange ag. buang balik la.
    :)

    ReplyDelete
  4. Hm.. semoga beliau berbahagia le hendaknya

    ReplyDelete
  5. smoga berkekalan hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  6. rara nasiha : haha.lambat lagi kot.
    :)

    ejulz : aminn.

    spek hitam : untuk ape? hahaha.

    ReplyDelete
  7. nanti lepas ni giliran awak pulak :)

    ReplyDelete
  8. haha sekarang ni ramai yg kawen.. kadang2 jeles gak bile tengok dorang naik pelamin

    ReplyDelete
  9. haha xper2.. belum masa nyer kot..

    ReplyDelete