THE AVENGERS

3:36:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.
pada hari yang semalam, den dengan rakan-rakan telah berkesempatan untuk mengunjungi Mesra Mall untuk menonton The Avengers[3D]. walaupun kesan 3D tu tak banyak sangat. haha. tapi tetap berpuas hati dengan movie ini. 

pada awalnya jalan cerita sedikit perlahan, tapi bile dah masuk part lawan-lawan dengan aliens tuh memang best woo.. tambah2 bile Hulk mengamuk.. unsur-unsur komedi pun banyak dalam movie ni. mampu buatkan anda senyum sorang-sorang jugak la. black widow pun cun. haha.

oleh hal-hal yang demikian, sangatlah direkemenkan kepada anda sekalian untuk menonton movie ini di cinema yang berhampiran dengan anda.

pesanan penaja : hati-hati di jalan raya.

You Might Also Like

6 kutukan membina...

  1. saya jugaklah ketinggalan di belakang tidak menonton lagi bnda alah ni :(

    ReplyDelete
  2. mmg terbaiklah avengers...

    ReplyDelete
  3. entah bila nak pergi tengok :(

    ReplyDelete
  4. KAWAN SAYA KAT CITA NIH BEST..KELAKAR PUN ADA..GABUNGAN SEMUA HERO..

    ReplyDelete
  5. saya tak berkesempatan pon tengok ag . dah habis da kot tiket time ni , download je :( ahha

    ReplyDelete
  6. best ke cite ney?mesra mall?org mne ney?

    ReplyDelete