VIRGIN ISLANDS, BRITISH

8:49:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

apa khabar kalian di pagi yang indah ini? pada kesempatan ini, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pengunjung blog ini yang tidak putus-putus tapi kadang-kadang terputus jugak memberi komentar dan kritikan yang sangat membina kepada blog picisan ini. semoga kita mendapat iktibar dari segala apa yang berlaku.

seterusnya, saya juga ingin menyertakan satu gambar rajah ataupun lebih dikenali sebagai Pie Chart yang menggambarkan peratusan pengunjung blog ini dari negara mana. carta ini telah diambil dari Nuffnang.  mari kita saksikan.
rajah 1.0
picit gambar untuk paparan lebih jelas
sebagaimana kita dapat saksikan, sebahagian besar pengunjung blog ini adalah dari Malaysia (oh tanah airku) dan selebihnya dari luar. yang mencuri perhatian anak mata kami adalah yang tertulis VIRGIN ISLANDS, BRITISH. first time aku dengar tempat ni wujud. tapi memang hebat bukan namanya. hahaha. agaknya siapa la yang singgah blog aku dari sana ye. dah search kat google tadi, cantik jugak tempat tu.macam lebih kepada destinasi pelancongan.

kesimpulannya, dimana jua anda berada, berhati-hatilah di jalan raya.

pesanan penaja : maafkan kami, entry sedikit mengarut di pagi hari akibat kemengantukan.

You Might Also Like

11 kutukan membina...

  1. perghh skema nya ayat. tak cukup tido eh? O.o

    ReplyDelete
  2. kinn : cintailah bahasa kita. mekdi.

    ReplyDelete
  3. Biasa dgr country ni wktu diorg berarak time opening sukan komanwel

    ReplyDelete
  4. chemay pon ada jugak pelancong2 belog dari negara yg chemay ta penah dgr.
    hehehe

    ReplyDelete
  5. chemay pon ada jugak pelancong2 belog dari negara yg chemay ta penah dgr.
    hehehe

    ReplyDelete
  6. mizzura : dulu pon ade dengar jugak, tapi sipi2 je. haha.

    chemay : tu bukan pelancong tu. alien tu. hahaha.
    :P

    ReplyDelete
  7. kesimpulan yang tiada kena mengena ?

    hahaha

    ReplyDelete