MY 4gb

12:38:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

apa khabar teman-teman di alam maya sekalian. diharapkan dalam keadaan yang sihat sejahtera semuanya. pada kesempatan ini, ingin kami kongsikan bende yang baru dibeli pada hari semalam. bende ini bernilai RM35. walaupun hanya berkapasit 4 gigabyte, tetapi kerana kecomelannya, aku membelinya juga. memperkenalkan flash drive terbaru den. 

terdapat pelbagai lagi design yang menarik, seperti panda, dinosaur, jersi arsenal dll. tetapi yang ini telah menarik perhatianku. hahaha. mesti korang tak jeles kan? kalau korang berminat, flash drive ini boleh didapati di kedai komputer yang berhampiran.

kalau nak tengok design yang lagi menarik dan mencuit hati boleh layari laman sesawang ini.
selamat menjamu mata.

pesanan penaja : sem depan aku semangat sikit nak copy nota. hoooyeahh..

You Might Also Like

20 kutukan membina...

  1. amirah adnan : ambe taip doh atas tu, rm35. hahaha.
    :P

    ReplyDelete
  2. eh comel!
    ade katun kaler purple tak?
    nak beli jugakk nak beli jugakkkk

    ReplyDelete
  3. chemay : hahaha. kaler pepel xde. harap maklum. hahhaa.

    ReplyDelete
  4. wahh . comel
    ada jugak nampak kat kedai komputer kat sini tapi tak berminat pon nak beli. hehe

    ReplyDelete
  5. mimiey : haha.. nanty ade minat beli la.
    :P

    ReplyDelete
  6. comelnyee!
    ingtkan patung mule2 tdi.
    tehee..smart laa.. =D

    ReplyDelete
  7. puteri diyana : haha. comel kan. pendrive taknak sangat, nak patung je.
    :)

    ReplyDelete
  8. comel jugak mende tuh

    p/s tahniah tersenarai untuk bulan februari

    ReplyDelete
  9. rozuan ismail : sangat comel. ooh. thanks2.
    :)

    ReplyDelete
  10. canggih betul pandupen anda...ikhlas dari pakcik blakepaghe..:)

    ReplyDelete
  11. ehhh alien ni la yg tersesat atas laptop wa semalam. lol.

    ReplyDelete
  12. Smart la. Kalau ada bentuk DOMO, mesti beli punya :D

    ReplyDelete
  13. comel juga designnya bro..

    ReplyDelete
  14. comel juga designnya bro..

    ReplyDelete
  15. diana : xjumpe lagi bentuk domo. hoho..

    mus : cute bukan. haha.
    :)

    ReplyDelete