HAPPY 5th BIRTHDAY NUFFNANG

1:00:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.
entry kali ini akan ditujukan khas kepada company kesayangan kita di alam maya ini iaitu Nuffnang. sedar atau tidak sedar Nuffnang bakal menyambut ulangtahun ke 5 operasinya tidak lama lagi. Nuffnang sekarang sudah semakin maju, dengan bilangan blogger yang sign-up under Nuffnang ni semakin ramai (tidak mengetahui exact numbers, tapi ramai). 

jadi pada kesempatan kali ini, ingin diucapkan supaya Nuffnang terus maju dan menjadi pemangkin semangat kepada golongan muda untuk berblogging dengan sihat disamping menjana sedikit pendapatan untuk masa depan. oleh hal yang demikian, Selamat Maju Jaya kepada Nuffnang, semoga Sukses Selalu.

bagi yang berkesempatan, Nuffnang telah menjemput kalian untuk menghadiri majlis sambutan harijadi nya seperti berikut.
pesanan penaja : rajin-rajinlah bagi BE lagi. hahaha.

You Might Also Like

23 kutukan membina...

  1. wau special entry befday untuk nuffnang.

    hari jadi mimi pon bro kena buat cam ni gak. wahaha

    ReplyDelete
  2. mimiey : xde hal. kasik upah dulu.

    ReplyDelete
  3. cantik , btw . thanks sbb banyak kali tinggalkan kata kata kat blog sy :D

    ReplyDelete
  4. cantik , btw . thanks sbb banyak kali tinggalkan kata kata kat blog sy :D

    ReplyDelete
  5. cantik , btw . thanks sbb banyak kali tinggalkan kata kata kat blog sy :D

    ReplyDelete
  6. cantik , btw . thanks sbb banyak kali tinggalkan kata kata kat blog sy :D

    ReplyDelete
  7. nurul nabilah : trimas.. biasa saja. sambil2 blowalking, tinggalkan sedikit kesan tapak tangan. hahaha.

    ReplyDelete
  8. saya pon ada wat post.harap2 dpt BE,hehe

    ReplyDelete
  9. rozuan ismail : dah tengok ur post. good luck.
    :)

    ReplyDelete
  10. happy bday my lovely nuffnang
    sorry tak dpt pergi.jauh..ekekekeke

    ReplyDelete
  11. sugar2 kapas strawberry : same la. jauh.
    :)

    ReplyDelete
  12. adakah dengan membuat entry sebegini nuffnang akan bagi be? ahakssss. ;p

    ReplyDelete
  13. kinn : haha. xtaw la. tapi saya dah dapat 1.
    ;p

    ReplyDelete
  14. eyfaalias : kipas2 nuff sikit. haha.
    :)

    ReplyDelete
  15. pesanan penaja tu yang paling meresap tu.haha

    ReplyDelete
  16. anwar naim : haha. harap2 sampai ke pihak atasan.
    :)

    ReplyDelete
  17. lu bodek nuffnang kan! wa punye besday jgn lupe nnti. kbai.

    ReplyDelete
  18. yatie musa : haha. ofcos la. nanty wa taruk dalam reminder.

    ReplyDelete