SELAMAT BERCUTI

11:58:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.
peperiksaan sudah berakhir dengan damainya, hatiku bercelaru memikirkan keputusan yang bakal keluar nanti.  hati kecilku tersangat risau akan nombor perpuluhan yang akan tertera di slip keputusan nanti. jikalau 3.0 dan ke atas sudah bersyukur sangat-sangat, tapi kalau dapat tiga perpuluhan lima dan ke atas lagi baik kan. sama-sama lah kita berdoa. pada kesempatan yang diberikan kepada ku ini, aku ingin mengucapkan selamat bercuti kepada semua blogger dan rakan-rakan yang akan bercuti. semoga cuti kali ini akan lebih baik daripada cuti-cuti sebelum ini. dan tidak lupa, semoga berjaya kepada yang masih belum menamatkan peperiksaan akhir mereka.
hahahahaha..

pesanan penaja : fasa 3 akan bermula besok.

You Might Also Like

16 kutukan membina...

  1. untunglah dh habess.. haha
    cekbolat exam dh hbs bulan 12 hri tuh >_< *spm victim* haha

    ReplyDelete
  2. cekbolat-bolat : hahaha.sangat untung. ooh. spm ea. baguih2.
    :)

    ReplyDelete
  3. what the fanna : haha. aminn. thanks, btw, bukan den lelaki yang dimaksudkan kat entry kamu tu. hahaha.

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti ;))
    all the best utk result

    ReplyDelete
  5. cikmai : time kasih.. kalau dapat result hensem, den belanje megi. haha. tapi megi tomyam.
    :P

    ReplyDelete
  6. yeahhhh..
    cuti macam nak habis je..
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  7. far8 budak baik : haha.. den baru start.

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti. nice pic kat entri ni. sukaaa :) btw, good luck eh. semoga dpat result bagus2. nnt boleh blanje makan. muahaha.

    ReplyDelete
  9. allya syahirah riff : thanks.. gambar kebas kat tenet je ni. belanje makan tu boleh. tapi bayar nye tak boleh. hahaha.

    ReplyDelete
  10. doa doa dapat result gempak! wohoooo! selamat bercutiii =)

    ReplyDelete
  11. laskar pelangi : huhu. trimas.
    :)

    ReplyDelete
  12. demmm. seram betul kalau pkir pasal result. so, enjoy pepuas. =..='

    ReplyDelete
  13. yatie musa : hang dekan xpa.. haha.

    ReplyDelete