“BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar

8:48:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.
ini merupakan entry sebagai memenuhi tuntuan contest yang telah dianjurkan oleh rakan blogger kita iaitu Cik Akin. dah lame den kenal Cik Akin ni, dari tadika lagi. hahaha.. okeyh tu tipu. kite teros saja kepada gambar yang dipertaruhkan untuk contest ini, den taknak menang.join ni  sebagai menyokong kawan baik den di alam blog ni.
sila ctrl+klik gambar dibawah untuk paparan lebih jelas.
saya rasa gambar saya best kerana kami terpaksa menuggu 3 tahun untuk memakai sut ini dan menggenggam skrol tersebut.

bagi sesiapa yang berminat untuk join contest ini boleh jenguk di SINI.
hadiah yang disediakan Cik Akin juga cukup menarik. da bomb gitu. memang ramai yang akan join contest ni.
jadi, tuntutan lain dalam contest ni adalah tag rakan-rakan yang lain. so aku nak kenekan

tag 2 je boleh Cik Akin? haha.. konpem kene reject lah sebab tak ikot rules. haha.


all the best kepada semua peserta.
:)


pesanan penaja : putsal lagi.

You Might Also Like

26 kutukan membina...

  1. gambar lu tak best. syarat x penuh. wa adelah juri undangan cik Akin. dengan ini mengumumkan yang lu konpem kalah. hewhew. kejam x. sape suh lu join. =P

    *pinkypixie*
    lupe nk sign in.

    ReplyDelete
  2. ceh.. shengal punye anon a.k.a krubong. wa memang xnk menang pown.

    ReplyDelete
  3. pedulikan anon. mne thu kot2 menang =)
    Gudluck..

    ReplyDelete
  4. cekbolat-bolat : hahaha.. anon tu memang macam tu. thanks. join la jugak kalau free.
    :)

    ReplyDelete
  5. pehh. lu ade bekap besar eh. untunglah retiss. anon mcm sy ni xde orang nk pandang.


    *pinkypixie*
    kali ni wa malas nk sign in.

    ReplyDelete
  6. anon : tawu takpe. lu bile nak join ni. xdek cabaran ar kalau lu xjoin. hahaha..

    ReplyDelete
  7. engatkan ada gambar arief tadiii.
    semangat bukak in new tab sebab nak cari mane 1 tuan belog hijau nie.
    :)

    ReplyDelete
  8. chemay : haha. ade je la chemay arip dalam tu.
    :P

    ReplyDelete
  9. betul ada?
    jap nak cariii.
    guna firasat ke 7 niee.
    hehe
    :P

    ReplyDelete
  10. chemay : betul la. haha.. all the best..

    ReplyDelete
  11. teringin nak tengok gambar untuk contest ni graduan diploma pakai jubah warna putih ikut sunnah nabi..

    ReplyDelete
  12. alaaaaaaaaaaaa.. mane acii.. kami pun kene tunggu 3 tahun gak nak pakai bende alah tuh.. haha.. patut gambar kawin la arif... berpuluh2 tahun baru leh pakai.. apstu sekali jerk.. hehehe.. :P

    ReplyDelete
  13. rojak : yeah.. baru betul kan. ikut sunnah.

    nur farah hani : hahaha. xkawin lagi. nk wat acaner. join la jugak ea.
    ;p

    ReplyDelete
  14. hehehe, tq sebab tag mimi

    nak join ler, mana lah tw dpt kalahkan bro arief. hahahhaha

    ReplyDelete
  15. mimiey : haha. thanks jugak sebab sudi join. kalahkan den takpe. jangan kasik yatie pinky krubong menang. dye tu eksen lebih. hahaha.

    ReplyDelete
  16. hahahaha. kalau kak yatie pinky pixie menang kite buat bantahan jalanan. hahaha

    ReplyDelete
  17. mimiey : kalau die menang, kite boikot blog die. hahaha.

    ReplyDelete
  18. yea!!!!! arief join.hehhe
    thanx 4da support ya..bleh je tag brape pun. wah2.gambar konvo.hee
    gudlak. hee


    *hahhahakx xhbs2 gado gan si yatie tu..kahwinkan 2-2 kunk bru tau!! hee klakar la korang ni. ;p

    ReplyDelete
  19. kikien omar : haha.. same2.. yatie tue memang macam tu. abaikan die. kalau die join, kasik dye menang teros la.
    hahahaa.

    ReplyDelete