SETELAH LAMA MENYEPI DI ALAM BLOG

7:20:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

apa khabar rakan-rakan..? setelah lama menyepi di alam maya ini, akhirnya aku mencuri sedikit masa yang terluang walaupun tidak terluang sangat untuk mengupdate blog picisan ini. pada entry ini akan aku tunjukkan kesan-kesan daripada menyepi buat sekian lama di alam maya ini. diharapkan selepas selesai peperiksaan akhir nanti, aku akan diberi kesempatan untuk mengupdate blog secara lebih rajin. hahaha. ayuh kita saksikan gambar rajah yang berikut.
rank alexa yang merudum giler.

churp-churp yang tak naik dan tak turun.

nuffnang pula naik secara perlahan. haha.

pesanan penaja : income sudah tidak stabil. demmm..

You Might Also Like

14 kutukan membina...

  1. sy telah dipaksa komen di sini.

    xtaw nk komen ape. hurmmm.

    kahkah!

    wehh, sila blanje mekdi dgn duit nuff tu.

    ReplyDelete
  2. yatie musa : harap maaf, tiada paksaan dalam komen2 nih. haha. banyak la punye belanje, ade 40sen je tuh.

    ReplyDelete
  3. welcome back bro....saya pun baru je...tengan belajar buat blog yg menarik minat pembaca.....

    ReplyDelete
  4. aku yang dah abes blajar pun tadak masa nak hapdet blog..... musim bz kot.

    ReplyDelete
  5. cikpia : hang bz bende lain cikpia.. haha.. duk menggosip saja.. hahaha.

    ReplyDelete
  6. mcm aku jgk ar..xde masa nk update blog mcm dlu..haha

    ReplyDelete
  7. faisal 2dayblogger : mu xpe, otai.. duit masyuk tiap2 ari.. ce ajar aku nak dapat 100 sehari. hahaha.. kalau dapat 100 sehari pon hebat doh.

    ReplyDelete
  8. nak skit earning tuuuuuuuuuuuuu :)

    ReplyDelete
  9. nurelle : xcukup lagi tu nak share.
    haha.
    :D

    ReplyDelete
  10. Same la, kita tak brapa aktif ni,
    tapi ranking kita lagi teruk, hhu~

    Latest Post:
    1. Menarik tentang PMR 2011. Menarik?
    2. Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

    ReplyDelete
  11. ahsfantasy24 : erm2. tak aktif sangat.. merudum teros rank.
    :D

    ReplyDelete
  12. ohh ingat kan lupa password blog. agagaga

    ReplyDelete