HELLO WORLD

8:02:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

apa khabar rakan-rakan blogger sekalian? diharapkan anda semua berada dalam keadaan yang terbaik. setelah sekian lama kami menyepi, hari ini terdetik di benak hati untuk menconteng di blog usang ini. sejak lame tak blogging ni rase macam segan pulak nak menaip. kahkah. ape-ape pon, hujung bulan ni den bakal menyertai Konvokesyen UiTM ke-75 yang bakal berlangsung di Dewan Aspirasi, UiTM Kampus Dungun pada 30/10/2011 ini. sungguh tidak sabar hati ini untuk menanti detik itu, ini kerana first time ni beb nak konvo, tak pernah lagi main bende macam nih. kepada rakan-rakan seperjuangan sekalian, sekalung tahniah diucapkan kepada anda semua. semoga perjuangan kita dapat diteruskan dengan gemilangnya. 

amacam, ok x perenggan pertama tu.? den tak tawu nak merepek pasal ape kali ini. nak update entry hari-hari tak bisa sebab terlampau sibuk dengan tugasan seharian( makan + tidur - study - assignment.) semoga aku mendapat kerajinan untuk study dan melangsaikan segala assignment yang terbengkalai. itu sahaja buat kali ini, semoga kita bertemu lagi di lain masa. sekian.

pesanan penaja : makan laksa di rumah ex-mertua sangat enak.hahaha. eh, tajuk xde kene mengena ngan entry kan. harap maklum.

You Might Also Like

24 kutukan membina...

  1. tricksrex : thanks.. saje je tuu.

    ReplyDelete
  2. pehh. ex mertua siottt.... cayaa lah!

    selamat berkonvo beb. cogratss.

    ReplyDelete
  3. pinky pixie : hahaha.. caye lah.. thanks beb.

    ReplyDelete
  4. congrats beb.jgn lupe pic baling topi convo.haha! =P

    fuhh ex mertua siot..terbaekks!

    ReplyDelete
  5. eyka elisha : thanks.. nanty den upload gambar tu ye.. bukan ex mertua pon. haha.

    ReplyDelete
  6. wah.
    tahniah !

    lepas ni boleh lah update blog mcm dulu2.

    hehe

    ReplyDelete
  7. mimiey : thanks.. haha. kalau ade kerajinan boleh la update.
    :D

    ReplyDelete
  8. erh2 same la konvo jugak nih.. ekekeke..

    wah2.. mertua betul takader ke.. awat ex jerk.. hehehe... :P

    ReplyDelete
  9. nur farah hani : mertua betul pon ade. hahaha.

    farhanah mokthar : time kasis..
    :D

    ReplyDelete
  10. wahh...dah nak konvo ek. congrats dik :)

    ReplyDelete
  11. i am silah : erm2. tidak sabar sudah.
    ;D

    redbloodsnow : time kasih kak.
    :D

    ReplyDelete
  12. Congrats arief. Long time no see friend. Agok2 kenal lagi ko? Haha

    ReplyDelete
  13. tuan jazlan : haha..sudah tentu lah kenal. tuan jazlan tuan mahmood kalau tidak silap. geng SIC.

    ReplyDelete