CONGRATULATIONS TERENGGANU, JOB WELL-DONE KELANTAN

12:09:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


jangan terpengaruh dengan tajuk itu, bukan nak post dalam English ok? hahaha..malam ini sungguh berasa dukacita kerana kegagalan pasukan TRW tercinta untuk mara ke separuh akhir Piala Malaysia 2011. sungguhpun begitu, tahap cinta dan sayang terhadap pasukan ini masih tidak berubah sama sekali. 


there's nothing left to say but ourselves to blame. both teams played very well, but their side was better plus, our defense was not in form tonight, midfield and forward was ok. haha..xleh taip dalam English banyak-banyak, harap maklum. semoga pasukan Terengganu terus maju untuk menjulang Piala Malaysia kali ini. 


Buat pasukan TRW tersayang, kita mencuba lagi pada lain edisi. all the best.


pesanan penaja : modul.like.no.other.

You Might Also Like

16 kutukan membina...

  1. oh tak tgk games smlm sbb tgk tahajjud cinta :)

    tahniah kat tganu..jgn putus asa TRW...:)

    napa speaking london sikit jek ek hehehehehe..nk simpan bakat tpndam ek :p

    ReplyDelete
  2. saya org PERAK. hahaha

    x minat bola hahaha

    ReplyDelete
  3. sisdee : haha.tak reti speaking london.
    ;D

    mimiey : xpelah kalau xminat. sokong je mane2 team.. hahaha..

    ehana : yeah2..
    :D

    ReplyDelete
  4. zura : erm2.. all the best selangor..

    ReplyDelete
  5. weekend with modul? same as me. but i have to repeat the talk.huhuuu

    ReplyDelete
  6. ♥ eyka elisha ♥ : hahaha.xmo..

    kinn : really.. good for u.

    ReplyDelete
  7. baru plan nak baca dalam english style..haha

    ReplyDelete
  8. nur aqilah : hahaha.next time boleh la kot.

    ReplyDelete
  9. huhu.. cayook! cayoook! saye pon sokong terengganu! :)

    ReplyDelete
  10. fara atika : sebelah kaki dah ke final ni..
    :D

    ReplyDelete
  11. hukhuk..frust2..xpelah, sokong tganu la pulak, kot2 menang mana taw dpt cuti..hehe..
    bakpo lamo x update ni arief?bizi ke?

    ReplyDelete
  12. gd luck esok weh. bhahaha.

    lame gila x jejak sini. weh, update la blog!

    ReplyDelete