BILA LAMA TAK BUKAK NUFFNANG

12:50:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

seingat kalian semua, bilakah kali terakhir bukak site nuffnang? den punye tak tahu berape lame la, dekat sebulan je kot. so, aku dengan riang hati nye masuk site nuffnang tadi. dan berikut merupakan hasil yang ditemui.

sungguh bangga, dapat jugak BE walaupun dah lama tak update, bw dan sebagainya. terima kasih kalian semua.

pesana penaja : nasi ayam + nasi kukus.

You Might Also Like

16 kutukan membina...

  1. sis dah 5-6 bulan rasanya tak bukak kut... :D

    ReplyDelete
  2. dahlia : kalau bukak konpem ribu raban.
    :D

    ReplyDelete
  3. syukur dapat bufered earning. rezeki namanya =)

    ReplyDelete
  4. zura : sangat2 bagus.

    kopisoda : betul2.
    :D

    ReplyDelete
  5. velasrizal : betul2.. tapi xleh lawan bro tu la. ari tu dengar citer dapat hits tinggi dari bajet2012.
    :D

    ReplyDelete
  6. sama lah kita. wlpn jarang update still dapat be wlpn xbanyak macam anda.

    ReplyDelete
  7. siti mashitah saidin : ok. boleh sajaa.
    :D

    ReplyDelete