TUNGGU SEKEJAP

3:27:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

diharapkan kalian sihat-sihat belaka, terutama adinda-adinda tersayang. haha, bajet ramai adinda je kan.
pada hari yang panas terik ini, layan lagu P.Ramlee yang di nyanyikan kembali oleh band Hujan. tersangat best wokeeh. tajuk lagu "Tunggu Sekejap". moh tengok video yang dirembat dari youtube. takde ape yang menarik dalam video ni, just listen to the audio okeh. [wink2]
pesanan penaja : adinda, sila tunggu sekejap.

You Might Also Like

48 kutukan membina...

  1. ekekeke layan lagu jiwang?? tak rock la babe... hahahaha... :P

    ReplyDelete
  2. ema razali : sangat2 best.
    :D

    nur farah hani : ceh.. xkesah la xrock pon.
    ;p

    ReplyDelete
  3. howkay =)
    kalau translate utara "tunggu sat na"
    =p

    ReplyDelete
  4. alamak bro. xleh play la. nanti laptop i off. camne?

    ReplyDelete
  5. wah teringat kat KRU masa mula pecah tradisi buat video klip[ seperti ini..:)

    ReplyDelete
  6. haha
    byk betol adinda ye

    fuhhh lama xdgr lagu pramlee

    ReplyDelete
  7. iye kanda, dinda akan menunggu mu. cewiiiit !. haha

    ReplyDelete
  8. yantzyanttie : huhu..tu kalau di-translate-kan lah.
    ;D

    kinn : jangan play lah kalau macam tu.
    ;D

    w.r : best giler bukan?

    ainaa.syafiqah27 : tersangat best.

    tricksrex : mesti la banyak, den kan retis. hahaha.

    yuyueyuliana : yeah...akhirnya muncul juga adinda.. haha.

    ReplyDelete
  9. ingatkan ade video....huhuhu...rupenye lagu je....best2x...

    ReplyDelete
  10. lagu ni kena nyanyi time duk kat tepi tingkap smbil tengok ujan turun baru syok & ada sentimental value mcm org dulu2...hoho...nice

    ReplyDelete
  11. DefarhanoVII a.k.a BoyPJ : den pun ingat macam tu jugak..

    odah + one = odahone : haha,,tu memang best lah, layan habesss.

    ReplyDelete
  12. jangan play? tapi lu suruh tengok ni bro. camne ni.

    ReplyDelete
  13. kinn : haha.. mane la den tawu cindrella..

    ReplyDelete
  14. yg lagu butterfingers nyanyi tu lyn gak..

    ReplyDelete
  15. faiz : eh..xdengar lagi yang butterfingers punye.
    :D

    ReplyDelete
  16. Anif Abdullah| AA : yepp..sangat best.

    ReplyDelete
  17. dalam projek tribute to p ramlee, aku suka lagu ni dan jugak lagu yuna. huhu

    ReplyDelete
  18. lagu nie mmg best tp xsuke noh..hehe..

    ReplyDelete
  19. mr kay : yeah.. lagu2 lame yg best..

    fierul : yes..kami sangat suka juga.

    zura : awat xsuka noh tu.
    ;p

    ReplyDelete
  20. cindarella? sape tu? miahahaaha

    ReplyDelete
  21. kinn : cindarella tu seorang puteri yang comel.

    ReplyDelete
  22. ohh. secomel saya kah? kehkehkeh ;p

    ReplyDelete
  23. kinn : tu xtawu la pulak. awak comel ke?

    ReplyDelete
  24. kinn : ea..good for u lah kalau macam tu. tapi sy minat kat cindrella tu je.

    ReplyDelete
  25. kinn : cindrella saya pandai buat bandung cincau lagi taw..
    ;p

    ReplyDelete
  26. eh best lah pulak lagu ni, tak pernah layan lagu hujan ni :D

    ReplyDelete
  27. queen f : huhu..try lah layan..best..
    :D

    ReplyDelete
  28. lagu ini diubah berbentuk jazz.
    fuh~
    best! =)

    ReplyDelete
  29. kopisoda : yeah..layan habes..
    :D

    ReplyDelete
  30. eleh. i pun boleh lorr. grr. =p

    ReplyDelete
  31. kinn : cindrella i reti basuh karpet..
    :P

    ReplyDelete
  32. tunggu lame bole x?

    bole la bole la. =p

    ReplyDelete
  33. Sedap lagu nih. Terbaik dari ladang.

    ReplyDelete
  34. i a silah : xleh..haha..

    ronaldmohoni : yeah..sangat2 terbaik.
    :D

    ReplyDelete
  35. kenapa tbe2 dgr lagu nie? bukan ke skang mood raye? tp p.ramlee kan lagend...memang sdp pun lagu nie...:)

    ReplyDelete
  36. ika : haha..saje je tukar angin cket.
    :D

    ReplyDelete
  37. curang! ramai adinda rupanya. kita putus skang! hantar kat rumah mak kita. kahkah

    ReplyDelete
  38. pinky pixie : ok..ok fine.. hahaha.

    ReplyDelete
  39. sedap d dgr lagu ni tym gini.. belom nak tidor.. huhu

    ReplyDelete