CARA PELAJAR NAK BELI KERETA SUZUKI SWIFT

3:50:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

kali ini ingin berkongsi keywords nuffnang untuk hari ini bagi blog saya_aRief. aku hanya tersenyum panjang melihat dan membacanya. 
picit untuk tumbesaran okeh.

I'm soo sorry for letting u down information seekers. harap maaf yer, saya pon tak tau macam mana cara nak beli kereta suzuki swift ni, xde pengalaman lagi. rasanya macam tau je sape yang search ni.
:D

pesanan penaja : suzuki swift pon smart jugak. kumpul duit dulu.

You Might Also Like

20 kutukan membina...

  1. ohh senang je nak beli. kumpul duit dulu ratus ribu. then beli lah. muahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha...buatlah entry psl tue....

    ReplyDelete
  3. nak jugak cara2 tuuuu
    ade ke ? hehe
    betul2
    suzuki swift comel :D

    ReplyDelete
  4. kinn : betul3..

    zura : haha..xtawu cara2 nye.
    :D

    fathiahRaihana : ade kot.. huuhu.

    ReplyDelete
  5. hehe,,boleh jadi salesman ni...hik3

    ReplyDelete
  6. jaya jr : haha..kene menuntut ilmu dulu la..

    ReplyDelete
  7. kumpul duit raya banyak3. baru bole beli. haha.

    ReplyDelete
  8. farhanah mokthar : betul tu..
    tapi xtawu la cukup ke x.

    ReplyDelete
  9. hakhakhak...

    msti orang y search tu tengok dengan perasaan hape..

    pssssssssttt sape y cari.. ce citer sikit.. :D

    ReplyDelete
  10. oklah. boleh tolong dia dgn buat entry seterusnya.

    ReplyDelete
  11. aku respek la kalau student beli kereta pakai duit sendiri..kalau pakai duit mak ayah biasalah kan..hehe

    ReplyDelete
  12. nur farah hani : orang yang cari tu la yang cari.. hahaha.. kenal ke..

    elmoluya wutwut : haha..xde idea..sebab xde pengalaman..

    amry : betul tu.. aku ingat nak beli bas teros nanty.senang nak bawak anak2 balik kampung.

    ReplyDelete
  13. belikan satu.. pelisssss.. *sambil buat muka comel*

    ReplyDelete
  14. pinky pixie : pegi segamat, belaja rajin2..nanti mintak ngan daddy okes..haha..

    syedgraphix : xcukup bro.haha

    ReplyDelete
  15. kuih raya apa paling best 2010
    kekekekekeke

    kumpul kumpul duit ye beli swift
    haha

    ReplyDelete
  16. ouh nak beli swift jugak tapi tak sempat nak search lagilah dekat blog ni..hahaaha

    ReplyDelete
  17. tricksrex : haha..xcukup punye kalau kumpul duit raye..kene 400 kali raye baru cukup..kowt..

    nmh : kalau sempat search la nanty.hahaha.
    :D

    ReplyDelete
  18. beli je la keta tu apa susah hahaha

    ReplyDelete