BUFFERED EARNING YANG KE-17

4:29:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

pada petang yang dingin ini, tergerak hati untuk menerjah laman sesawang nuffnang. dan berikut merupakan bende yang muncul. bersyukur ke hadrat Illahi.

ini merupakan Buffered Earning yang ke-17 bagi blog saya_aRief selepas cash out itu hari. kalau nak di jumlah kan keseleruhan Buffered Earning yang singgah di blog ini ade dalam lebih kurang 50++ kot. sekalung terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi jenguk blog picisan ini. kutukan dan komen anda sangat dihargai.
terima kasih.

pesanan penaja : agagagaga

You Might Also Like

20 kutukan membina...

  1. wohoho. 17 tuuu. tahniah derrrr.
    i baru 4. ekekeke ;p

    ReplyDelete
  2. kinn : thanks bro.. hahaha..

    spek hitam : time kasih admin spek hitam network..

    ReplyDelete
  3. ermmm nak cakap ape eaa.. tahniah?? tak mau dah sebab anda kedekut ilmu.. hahahaha.. :P

    ReplyDelete
  4. kecoh ah lu. hahah. ko pakai spek bingkai hitam leh join setangan. ahaks

    ReplyDelete
  5. gila lah... 17?? perghhhh.... aku x dapat pun BE kali ni... tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  6. abyan khairi : time kasih

    nur farah hani : ok..fine. hahaha..

    cik aish : masyuk la jugak.
    :D

    spek hitam : dem... kalau pakai spek macam hang, makin terserlah la wajah iras2 aaron aziz ni..

    hakimfaridzul : hang kene jadik hensem macam aku dulu, baru dapat BE. seyes.

    ReplyDelete
  7. waaa dah kaya jgn lupa berlanja!! :P

    btw tahniah ye! hihi

    ReplyDelete
  8. ema razali : haha..xkaye pon. trimass.

    ReplyDelete
  9. bestnye..nak duit raye gak la *tetibe..hee

    ReplyDelete
  10. khadijah : huhu..datang rumah raya ke 32..
    hahaha.
    :D

    ReplyDelete
  11. bestnyeeeeeeeeee....boleh beraye sakannnnn....

    ReplyDelete
  12. saya baru 5 kali je... hampeh kan?

    ReplyDelete
  13. bh : boleh la kot.huhu..

    chempaka sari : oke la tu 5, ade yang xmerase lagi BE ni.
    :D

    ReplyDelete
  14. adam roslan : update survey nuffnang tu kowt.
    :D

    ReplyDelete
  15. Tahniah.. tahniah, ni jd inspirasi pd aku hu hu

    ReplyDelete