ANGRY BIRDS EMPAT SEGI

11:26:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

amacam puasa hari ini.? diharapkan bagus-bagus belaka. pada kesempatan di pagi yang indah ini, ingin aku berkongsi satu usaha keras yang telah aku lakukan untuk menyiapkan angry birds punye origami. entah la. nak kate origami tu tak jugak. tapi lebih ke arah itu la. semasa sedang menggodek google semalam terjumpa blog Little Plastic Man. Macam-macam toy ade kat blog ni, termasuk yang dibuat dari kertas. apabila terjumpa template untuk Angry Birds ni, apalagi, file PDF dimuat turun dan di print kan dengan segera. berikut merupakan hasil kerja aku yang tidak seberapa berbanding Little Plastic Man ini.




pesanan penaja : kalau aku bikin ini full-time, agak-agak pengusaha kraf kat luar tu gulung tikar x? hahahaa..

You Might Also Like

27 kutukan membina...

  1. **hudalulu** : yes.. ade org cakap cute.. hahaha..sangat jimat.
    :D

    ReplyDelete
  2. rara pinkmafia : haha.. yeah.. 2 orang suda. time kasih..

    ReplyDelete
  3. kalau dorang gulung tikar.. awak boleh bentang tikar ler.. kekekeke

    ReplyDelete
  4. the lekat lekit story : haha.lebih kurang macam tu ler kot.
    hahaha.
    :D

    ReplyDelete
  5. hakimfaridzul : hahaa..time kasih bro..

    ReplyDelete
  6. arieffff..
    chemay nak yang kaler kuneng tuh buleh?
    hehe
    :P

    ReplyDelete
  7. chemay : try la buat chemay. senang je.. donlod PDF file kat link atas tu.
    :D

    ReplyDelete
  8. uiii
    menarikkkk
    nak satuuu
    hahahahah
    nak buat jugak laaa

    ReplyDelete
  9. tricksrex : buat la.. kite tengok, sape punye lagi cun.
    hahaha.

    ReplyDelete
  10. comel cam tuan dia punya hamster.
    ngee :)

    ReplyDelete
  11. farhanah mokthar : hamster ke tuan dye?
    hahaha

    zura : thanks.

    ReplyDelete
  12. fifiet lychee maration : thanks..
    :D

    ReplyDelete
  13. mana link PDF tue xnmpak pon

    ReplyDelete
  14. amirul amin : gunting dan tampal je.

    babexo : link blog little plastic man tu. dye ade bagi link. xfair la pulak kalau sy bagi link PDF tu teros kan.
    :D

    ReplyDelete
  15. sangat kera aktif. ekekeke. katun ape ag ada bro? lala

    ReplyDelete
  16. bro. tolong print kan. printer i abis ink la. hoho =p

    ReplyDelete
  17. eleh, nk gulungkan bisnes wa la tu.. ciskek!

    tp comel gak. haha!

    ReplyDelete
  18. pinky pixie : hahaha..bisnes lu bukan da lame tutup ke.
    haha.

    ReplyDelete