SHE'S NOT MINE...

9:24:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

apa khabar rakan-rakan blogger.? diharapkan dalam keadaan yang sihat semuanya. pada karangan kali ini, den ingin berkongsi dengan kalian 1 klip video yang sangat best lagu nya. mesti ramai yang sudah dengar lagu dari band "Couple" ni. Memang sempoi habis lagu ni, layan dalam bilik sorang-sorang. hahaha.apa-apa pun, jom kita layan video dari YouTube ini.

berikut merupakan lirik lagu ini yang bertajuk "She's not mine". Lirik ini dirembat dari seorang user kat YouTube juga. terima kasih beliau.

she's not mine
and she knows that i don't feel fine
have i being unkind?
she thinks im being unkind
and i know that u're only just say no
have i being unkind?
she thinks im being unkind
i know she's no longer mine...
kalau internet korang tidak berapa laju untuk menonton video di atas, sila download lagu ini di 4shared. ok.
sekian.

pesanan penaja :  she's not mine.

You Might Also Like

23 kutukan membina...

  1. chenurulhusna : selamat berkenalan dengan COUPLE.

    ReplyDelete
  2. nurul amira : lagu ni best..
    :D

    ReplyDelete
  3. adekah lagu ini memberi maksud kepada anda.. she not mine.. spe wei spe wei.. cecite cecite.. ahahahaa.. *tertibe

    ReplyDelete
  4. nur farah hani : meh nak kasik tawu, kamu google "sari yanti" dye la yang she's not mine tu. haha.

    ReplyDelete
  5. farhanah mokthar : haha.terima kasih atas komen itu...
    :D

    ReplyDelete
  6. redho jer la......... will u be mine?? ha ha....

    ReplyDelete
  7. Lelagu couple mmg best! ;)

    Masa mula2 layan band ni, sangkut dgn lagu, aku takkan pernah melupakanmu or ape mende tah tajuknya.
    Sampai skang minat band ni =)

    ReplyDelete
  8. cikpia : hahaha.no. :p

    dilakochan : kami pon layan COUPLE jugak.. besttt.
    ;D

    ReplyDelete
  9. noor fatin : tunggu rozita che wan.
    hahaha.
    ;D

    ReplyDelete
  10. wahhh....she is not mine???
    pasrah nampk...
    xpa....ade dah tu mnunngu hang arief...hehehe

    ReplyDelete
  11. dayu_myself : hahah..ramai yang tunggu..kowt.
    ;D

    ReplyDelete
  12. x dngr sngt dia nyanyi apa...=,=

    ReplyDelete
  13. soooooour : try donlod kat 4shared, maybe quality lagi elok kot.
    :D

    ReplyDelete
  14. lagu2 lain bro? xingat dah. hihik ;p

    ReplyDelete