PARATHA PIZZA BEEF

12:16:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

apa khabar rakan-rakan sekalian? sudah lama rasanya hamba tidak menaip di blog picisan ini. kali ini hamba ingin menceritakan beberapa aktivit yang tidak lah menarik, tetapi sekadar ingin berkongsi bersama pembaca di luar sana. antara aktivit yang dimaksudkan tersebut adalah :-
1. kejohanan futsal 1 belia 1 malaysia (parlimen kubang kerian).
2. itu sahaja. 

rase macam banyak lagi, tapi sudah tidak ku ingati kerana niat di hati ingin update cepat-cepat blog ini selepas aktiviti tersebut, tetapi kerana terpaksa menumpukan kepada komitmen yang lain, anak-anak, isteri-isteri, keluarga dan lain-lain lagi. dalam minggu ini juga aku telah pertama kali mencuba Hot&Roll di sebuah pasaraya terkemuka dekat sini.

rasenya yang sedap dan harganya yang berpatutan membuatkan aku ingin mencuba menu-menu yang lain pada masa akan datang. berikut merupakan juadah yang berjaya dibelanjakan oleh kawan aku.
terima kasih beliau.

paratha pizza beef, kalau tidak silap aku la. yang 1 lagi tu dah lupe name ape. rasenya sangat sedapp.
sekian terima kasih.

pesanan penaja : stereo hearts.

You Might Also Like

12 kutukan membina...

  1. kubang kerian?? dekat dah tuh!! belanje belanje.. nak rase jugak.. ahahaa.. :D

    ReplyDelete
  2. nur farah hani : dekat ea? kamu duk mane seyh?

    ReplyDelete
  3. saya arief

    sekarang sudah di tanah merah.. kekadang machng.. banyak umah la katekan!! ahahaa..nape da decide na belanje ker???

    ReplyDelete
  4. nur farah hani : haha..belom. masih mencari-cari sumber pendapatan yang stabil.

    ReplyDelete
  5. cis kek keju betul.. ingatkan na belanje tadi.. ahahahha.. aper daaaa....

    ReplyDelete
  6. nur farah hani : hahaha.. seribu tahun xkan mungkinnn.
    ;p

    ReplyDelete
  7. kt kl bykla ade tp sy excited betul bile sampai kt airport p.chepa pn ade..b4 balik kl mesti beli dulu n sumbat dlm hbag..lam flight boleh makan sorok2..hehe

    ReplyDelete
  8. misznorul : haha..kalo kene tangkap, kene buang dari flight tu.
    ahahha

    ReplyDelete
  9. my favourite!! kalau guna crispy lagi sedap! :)

    ReplyDelete
  10. Najlaa 'Aqilah : ea..? nanty nk try semua.. bile dah berduit..hahaha

    ReplyDelete
  11. tak pernah rasa lagi tapi adik aku cakap sedap. kat jb rasanya takde kedai ni. aku pun tak sure.

    ReplyDelete