DOWNLOAD KL GANGSTER

7:13:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.
sudah lama ku tunggukan saat untuk memuat-turun KL Gangster ini. sekarang sudah dalam proses dan fasa-fasa terakhir untuk menonton filem yang dikatakan mendapat kutipan menghampiri 12 Juta ini. Oleh hal yang demikian aku berasa berbesar hati untuk mewar-warkan kepada orang-orang kampung untuk turut sama memuat-turun filem ini. berikut antara link-link yang boleh dipakai :-

  1. http://www.teamaryzs.com/2011/07/kl-gangster-2011-dvdrip-avi-mkv.html
  2. http://www.gempak.org/forum/showthread.php?t=56745
  3. http://mediacrewz.blogspot.com/2011/07/multi-kl-gangster-2011-dvdrip-avi.html
itu saja buat ketika ini. untuk mempercepatkan lagi proses memuat-turun, sila lah menggunakan Premium Link Generator untuk membolehkan anda memuat turun dengan speed yang terbaik. buat masa sekarang aku lebih gemar menggunakan perkhidmatan ini di :-
cara nak generate tu senang je. kalo ade yang xpaham, sila BBM den. hahahaha. bajet retis cket.  untuk kepuasan maksima, sila gunakan Internet Download Manager(IDM).
sekian dan selamat memuat-turun.

pesanan penaja : broadband den sudah habis bandwith seyh.

You Might Also Like

18 kutukan membina...

  1. nak tengok tp tak pandai download.
    sob sobb..

    kat youtube pon dah kene block.
    grrrrrrr.

    ReplyDelete
  2. farhanah mokthar : huhu.. senang je ekceli nk donlod, xde komplikated sgt pown.
    :D
    ramuan utama IDM + Internet Connection yang bagus.

    ReplyDelete
  3. akak slalo sedekah 15 hinggit utk astro first je klu nk tgk filem melayu.malas nak cetak2 rompak eh salah download2 rompak ni..[tak reti sebenarnye..hehe]

    ReplyDelete
  4. dah tengok, xnak dload la..hahaha..saje je nak menyibuk kat komen box nie

    ReplyDelete
  5. diyana : banyak tu kak 15 hinggit.haha. ni bayar 5 inggit tuk broadband 1 hari, leh donlod sampai pengsan. hahaha

    cik puan : hahaha..suke ati cik puan la.. menyibuk tu xpe.
    :P

    ReplyDelete
  6. oleh hal demikian, sila la share. hoho.
    bukan sampai pengsan, sampai pecah perut. keh2.

    ReplyDelete
  7. thanxla tok ketua..mmg makcik suka download2 ni..panggung wayang x siap2 lg, download je senang..

    ReplyDelete
  8. baru ingt nk beli cd petang td. kahkah. ok, tlg dwloadkan..

    eh, gwa bbm lu, lu buat bodo je eh. wakaka

    ReplyDelete
  9. ish ish ish.,.. nape ta tengok wayang jerk?? ta baik download2.. uhuhu.. :D

    ReplyDelete
  10. huuu. nk download la esok kt ofis. broadband gua dah lebih 5gb T__T takleh nk download dh.

    ReplyDelete
  11. kinn : okes..

    d_la : hahaha..betui2.. donlod leh forward and rewind sesuka hati..

    pinky pixie : hahah.. gua dah xpakai bbm nih. wa pakai bbn.

    nur farah hani : wayang xdek.
    ;p

    belbel : donlod la sampai pitam kat ofis. hohoho.
    :D

    ReplyDelete
  12. dah download...tak best pun cite ni

    ReplyDelete
  13. download je la. diorang pun dah dapat 12juta. hehe

    ReplyDelete
  14. arisha pun tak alert sgt dalam bab download2 nih..haha.

    ReplyDelete