3D PROJECTION

8:21:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


hari ini den ingin berkongsi video dari YouTube lagi, tapi kali ini video yang lagi best. yang memaparkan teknologi 3D yang terkini. nak masuk 4D dah. sebelum melayan video berikut, sila pastikan internet connection anda pada kondisi yang terbaik.










dulu pernah tengok video macam ni, tapi selepas menyinggah ke blog sourblock tadi, den jadik rajin untuk cari video 3D projection yang lain dan kongsi dengan kalian.
sekian.


pesanan penaja : sangat hebat.

You Might Also Like

17 kutukan membina...

  1. soooooour : haha.. semangat tuk layan 3d sat.
    :D

    ReplyDelete
  2. percaya or tak.kalau aku nengok wyg 3D,mmg pening.nk muntah pun ade rasanye.hehe!

    ReplyDelete
  3. reen rahman : kene segera operate nih..
    ;p

    ReplyDelete
  4. xuptodate lasum...
    org skang nieh dah ad 3d printer..hahaa

    http://www.youtube.com/watch?v=ZboxMsSz5Aw&feature=share

    ReplyDelete
  5. saye ta paham ape itu 3d.. hahahaha.. ok tipu.. paham tapi ta tengok.. internet lembab.. uhuu..

    lagipun ta suke 3d sebab nanti kepala pening... banyak sangat pict effet.. kan kan.. sile hangguk.. :P

    ReplyDelete
  6. chemay penah tengok yang 1st one je..
    so nak tengok yang lain pulak.
    nbtw tengs sharing
    :)

    ReplyDelete
  7. wert : laye eh...

    nur farah hani : hangguk..hangguk..geleng..geleng.

    chemay : same2 chemay.
    :D

    noor fatin : haha..hebat kan..

    papabear : yeah..cool.

    ReplyDelete
  8. ohh internet lembsss laa
    macam best je tgk org komen best ni

    ReplyDelete
  9. tricksrex : huhu..nanty internet laju, tengok la.best woo.

    ReplyDelete
  10. memang terbaik lah........internet connection tempat aku. he he.....

    vid 1st, minit ke 4.17, best!!!!

    ReplyDelete
  11. ephy a. : sangat2.

    cikpia : semua best.. internet tempat den pon ok jugak hape..hahaha.

    ReplyDelete