PREMIUM LINK DOWNLOAD

5:49:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.



hari ini aku ingin share dengan korang-korang yang belum
tahu untuk generate premium link untuk download dari website
file sharing yang available sekarang ni.
sila abaikan yang sudah kene block tu.
ribu-raban lagi ade kat luar sana tu.jangan risau.
kali ini aku mahu share 3 sites je. banyak lagi yang ada,
korang boleh google kalau nak lebih banyak.
antara sites yang boleh generate premium link:


1. rapidrar.com
2. tigerleech.com
3. osleech.com


antara file storage yang boleh diguna pakai untuk generate premium link kat sites kat atas ni adalah :
uploading, netload.in, filefactory, rapidshare, hotfile, filesonic, duckload.
care untuk generate link tu korang explore la sendiri ye. 
xsempat den nak bikin tuto untuk tu.
tapi kalau ade ramai yang request tuto tuk muat turun movie ke ape-ape ke.
nanty den cuba proposalkan dengan boss.
sekian.


pesanan penaja : lawak kampus, bestttt..

You Might Also Like

12 kutukan membina...

  1. lah..
    baru tau ada banyak lagi link yang boleh buad mende yang same dengan yang dah kena block tu.
    tengs 4 sharing arief :)

    ReplyDelete
  2. chemay : same2..
    selamat memuat turun.
    :D

    ReplyDelete
  3. der.kasik la tuto. xreti la der nak download2 nihh. ;p

    ReplyDelete
  4. kinn : tengok la kalau rajin.
    hahaha.

    ReplyDelete
  5. generate premium link? boleh ke??

    ReplyDelete
  6. kena la rajin. der, chentek header! ;D

    watermark baru :)

    ReplyDelete
  7. kinn : hahaha.okies.

    cik helena : nanty RIM xblock kan blog nie.
    hahaha..

    cikida : nanty lame2 ilang la blur tu.
    :D

    ReplyDelete