FIRST TIME JUMPE BLOGGER

9:59:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

telah selamat tiba di bumi Kelantan pada jam 0600 tadi. Sungguh memenatkan jiwa dan raga berada dalam bas yang macam roller coaster itu. seperti biasa bukan pengalaman di atas bas yang ingin dikupas pada entry kali ini.
yang ingin dihebahkan kepada orang kampung adalah semalam den berkesempatan untuk mengenemukan diri dengan seorang cik blogger dan cik rempit yang berasal dari Melaka ini.

Kalau korang tengok gambar konpem kenal punye nanty. sebelum tu kan, den nak tanye la apa syarat-syarat untuk mengklasifikasikan sesuatu perjumpaan itu sebagai gathering? kalau dua orang blogger kira gathering jugak ke ha? hahaha.tidak kisah la itu. janji ini lah pertama kali den berjumpa dengan seorang blogger yang memang first kenal di alam blogger yang maya ini. moh tengok gambar sat.
semasa berjumpa dengan cik blogger yang rempit ini semalam, nasib baiklah beliau malu-malu, so takdelah mahal sangat den nak bayar bill mekdi tu.hahaha..beliau hanya memakan se-kon aiskrim, alasan yang diberikan diet dan tidak mahu menambah berat badan kerana berat badan yang berlebihan bakal menyukarkan beliau untuk racing malam minggu nanti. hahaha.
kesimpulannya, perjumpaan semalam turut dijayakan oleh rakan den yang menjalani latihan praktik di melaka, beliau telah menjadi tukang gambar yang baik. terima kasih kawan.

pesanan penaja : lain kali pegi state lain pulak, buat gathering macam nih. hahaha

You Might Also Like

27 kutukan membina...

  1. Aku teringin nak jumpa blogger yang rajin singgah blog aku.. Dan blogger yang dah pun jadi sahabat.. Ngee :)

    ReplyDelete
  2. d_tieah : den termasuk x dalam list rajin singgah tu? hahaha.
    :P

    ReplyDelete
  3. gwa bukan berasal dr Melaka ah. kahkah. untung kan gwa malu2. kalau tak, lu tak lepas balik kmpong. huahua~

    ReplyDelete
  4. pinpy pixie : hahah.xkesa la.janji duk kat melaka. kalau xlepas balik kampung, den rembat la moto lu. haha.

    ReplyDelete
  5. sengeh sampai ke tlinga en poyo nih...ihihihihih

    ReplyDelete
  6. Nor Liyana Sana'a : huhu..bese la tue. eh kamu bukan ade kat kb ke? bile nak lawan bowling.hahaha

    ReplyDelete
  7. erk,aisya malu laa nk join2 gather ni..:)

    i kan pemalu..keh2

    ReplyDelete
  8. nur aisya humaira : huhu..malu ke? bagus3..
    :D

    ReplyDelete
  9. bila la turn chemay jumpe arief nie pulakk
    hee
    :)

    ReplyDelete
  10. sweeettt nye kome berdua. sesuai sangat jadik tteettt. hahakssss :P

    ReplyDelete
  11. nanti bro pergi shah alam, kite gathering kat sana. ekekeke

    ReplyDelete
  12. chemay : hahaha..bile2 je chemay.. den xde femes pon. ok je bile2.hahaha

    kinn : shhhh...silent.

    penulis : hang memang jeles nan aku kan.. sengall

    ReplyDelete
  13. jumpa sesama blogger? wah, bagusnya :)

    ReplyDelete
  14. best jugak jumpa blogger.. boleh kongsi idea dan pengalaman..
    -----------------------
    nak ajak join ohbelog.com, komuniti blogger terbaru Malaysia..
    daftar dan dapatkan traffik free..
    http://ohbelog.com/

    ReplyDelete
  15. rtp farra arisha : haha..best..
    :D

    oh!belog : sangat best. thanks.

    ReplyDelete
  16. untunglaa. bole jumpa blogger2 :) heee.

    ReplyDelete
  17. cik mun : hahah.mane ade dating. lepak je.

    myra arshad : sangat2 best myra.
    :D

    ReplyDelete
  18. sib baik ada kawan ko yang tukang amik gambar tu..kalau ko bedua jer...langsung ada gosip panas pulak..hehehehehe

    ReplyDelete
  19. sweet sangat :)

    tak pernah jumpa blogger lain.
    sob sob..

    ReplyDelete
  20. mai ar datg es-state cni.. hehe..

    ReplyDelete