NORSHAHRUL IDLAN TALAHA NAIK SCOOTER

8:24:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.






image : www.wawanfaiz.com


post kedua untuk hari ini.
pada petang tadi semasa aku dalam perjalanan pulang dari opis.
aku ternampak kelibat seseorang yang macam femes-femes je.
beliau adalah norshahrul idlan talaha, pemain bola sepak kebangsaan dan pasukan negeri Kelantan.
beliau menaiki scooter putih dalam perjalanan ke padang untuk latihan.
mase aku jumpe Mat Yo ni, lampu isyarat merah.
semua orang kat simpang tadi menjeling mata kepada beliau.hahaha.
sampai segan-segan beliau aku tengok tadi.
ade jugak abang ni pegi tegur Mat Yo, haha.mesra la tu.
steady abes la Mat Yo naik scooter, sempoi je.
rasenye ego-s tadi.
aku xsempat nak amik gambar je Mat Yo ni sebab lampu sudah ijau.
hahaha.nanti kalau ada kesempatan, pergi terjah la tempat Red Warriors ni training.
susah jugak kan jadik orang femes..?
pegi mane-mane mesti jadik tumpuan, sampai dalam jamban pon orang ikot.hahahaha.


pesanan penaja : nak post pasal benda lain, tapi masih belum cukup isi penting.

You Might Also Like

28 kutukan membina...

  1. mat yo yg sudah terlepas ke tgn org laen..oh3..-.-

    ReplyDelete
  2. nanti tlg sign k autograf..minat dia ni ha..

    ReplyDelete
  3. amirah adnan : haha.orang lain ramai lagi..

    rozuan ismail : haha.minat sape? aku ke die..?
    hahaha.

    ReplyDelete
  4. kah4..aku pernah je training sekali ngn deorang..kat padang MDM..

    ReplyDelete
  5. kalau sal pemain tempatan...ramai yg akak tak kenal rief..hehe

    ReplyDelete
  6. jiji yu : haha..hebat..

    redbloodsnow : kene lebih amik tawu la kak kalau macam tu.
    ;p

    ReplyDelete
  7. fyrafauzi : ade best ade tak best nye jugak.
    huhu.
    :D

    ReplyDelete
  8. teringat pasola dlm laksamana do re mi bila sbut psl dlm jamban pon org follow. haha

    ReplyDelete
  9. dawa : haha..sebut pasal do re mi, ni yang kene tengok balik citer p.ramlee nih.
    haha.
    :D

    ReplyDelete
  10. np tk amik gambar td..haish..kempunan nk tgk skuter die.hehehe

    ReplyDelete
  11. cik aish : xsempat nak amik.lagi pun kami pengguna jalan raya yang berhemah.
    hahah.
    :D

    ReplyDelete
  12. mintak tolong amekkan autograf bley??? heheh ;)

    ReplyDelete
  13. ahahah, best seh, kalau jumpa die lg jgn lpe kim slm aku kat die, hekhek

    ReplyDelete
  14. miz novexx : hahaha.boleh saje..
    :D

    yul : boleh.duit xnk kirim sekali?
    :P

    ReplyDelete
  15. haha.. dh femes.. sume owg kenal..

    ReplyDelete
  16. ♥e'in♥ : betol2..susa gak kan.
    :D

    ReplyDelete
  17. kompemla die segan.jadi perhatian..
    ;)

    ReplyDelete
  18. wah
    kalau aku turun jap dari keta mintak autograf..haha..bukan senang nak dapat jumpe die..hehe

    ReplyDelete
  19. en ilham : tu minat sangat2 tu.
    :D

    ReplyDelete
  20. Giler cool naik scooter. Kalau player yang eksen tuh mesti naik kereta besar kan kan kan? Maklumlah gaji belas-belas ribu majoritinya..

    Terbaru >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh >Kecoh Fenomena Simbol Pelik >KFC Famous Bowl

    ReplyDelete
  21. phreak-id : erm2..tapi norshahrul ni, sempoi abess la.
    :D

    ReplyDelete
  22. masa tu harus la kontrol macho. haha

    ReplyDelete
  23. sasa al-sharif : erm2.betul..control2 cket.
    haha.

    ReplyDelete
  24. da femes, mesti orang pandang punyer..

    ReplyDelete
  25. m!3yr4h_LolLy : erm2..kalau xfemes, xde nye orang nk kacau.

    ReplyDelete
  26. haha!best nya,kalau aku yang jumpa tu aku rasa mau aku rosakkan traffic light tu..biar dia merah jer tang situ..hehe:P

    ReplyDelete