MAKAN KEK BERSAMA SAHABAT

8:03:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

ingin berkongsi beberapa kepingan gambar semasa 
menjamu selera bersama teman-teman di KB Mall semalam
untuk menyambut hari jadi seorang sahabat kami.
Majlis tersebut berlangsung di Mc'D KB Mall.
walaubagaimanapun, kek tersebut tidak berjaya dihabiskan
dan oleh hal yang demikian, kek tersebut dikongsi dengan 
seorang Mak cik dan keluarganya.
mari kita lihat gambar yang dimaksudkan.



gambar pemilik blog tidak berjaya ditangkap atas sebab-sebab teknikal.
lebih kurang separuh je kek tu berjaya dihabiskan oleh 4 orang belia.hahaha.

pesanan penaja : sungguh enak kek tersebut walaupun harganya tidaklah mahal.

You Might Also Like

25 kutukan membina...

  1. sedap kek..
    btw selamat hari jadi kepada tuan punya badan..

    ReplyDelete
  2. happy besday, yummy! sedap nyer..hehe..besday kwn awk tu hari ni ke? kalau hari ni same ngn besday adik niesz..hehe..

    ReplyDelete
  3. puteri ain : erm2..sedap3..

    niesz : bukan hari ni..minggu lepas rasenye..xsempat nak buat last week, wat ari ni.
    :D

    ReplyDelete
  4. kalau ciku separuh pun tak abis kek tu..hiks..by the way cara potong kek tu sgt kemas dan teratur..heppy besday kat besday boy tu.
    nak makan pasta..jemput la ke blog ciku..promote promote

    ReplyDelete
  5. ciku : huhu..kemas ke.rase macam da senget2..huhu.

    ReplyDelete
  6. hi en arief,
    hepi bday pd kawan nye...ade gak lelaki sambut bday dgn kengkawan lelaki beli kek.heee...x kesah la.

    nampak cam sedap je kek tu...

    ReplyDelete
  7. iza : hoho..ade je..baru la kawan namenye.. buat baik dulu sebelum perang tepung.
    :D

    ReplyDelete
  8. Whaa.. Leh lak kek x habis.. Membazir betul.. Kirim kat sofiey pun leh

    ReplyDelete
  9. sofieyazwa : haha.boleh je..tapi tunggu next birthday pulak.
    :D

    ReplyDelete
  10. haha.. oklah tgu bleh habis separuh.. kelas aku aritu ada 23 org nak abiskan sebiji kek pun mampu.. apa2pun selamat hari lahir buat kawan ko..

    ReplyDelete
  11. yummm yumm. akak nk sneaker tu...hehe

    ReplyDelete
  12. mr.syah : haha.thanks.

    redbloodsnow : da abes.
    ;p

    ReplyDelete
  13. nur anis : tu je yang paling murah.
    :D

    ReplyDelete
  14. lama tak makan kek.. hehe.. lagi separuh tuh bagi kat sapa?? dah tak habis tuh??

    ReplyDelete
  15. zik : kasik kat mak cik sebelah ngan anak-anak dye.
    :D

    ReplyDelete
  16. nyum nyumm! Alaa kek yg mahal belum tentu sedap..
    yg murah tak semestinya x sedap kan! hehe

    ReplyDelete
  17. cik puan : tunggu kawin
    :P

    zuriey : nanti kite sambut.
    :D

    ReplyDelete
  18. farhanah mokhtar : da abes.
    T___T.

    ReplyDelete
  19. laaa..kalau tak abes meh la poslaju kat sini..confirm abes punya..ekekee.. ;p

    ReplyDelete
  20. juliet. : post office tutup.cuti.

    ReplyDelete