MAIN GAME PON BOLEH HARUMKAN NAMA NEGARA

1:16:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


hari ini ingin menyebarkan semangat patriotik ku yang terpendam.
semenjak dua menjak ini, aku telah addict dengan 1 game ni iaitu WORLD OF GOO.
game ini aku muat turun dari blog mr piratz
memang best abes la game ni.
tapi tensen gak kadang-kadang, taknak review sangat pasal game ni,
kowang boleh baje kat mr piratz punye site
yang membuatkan aku tertarik sangat dengan game ni adalah yang buat menara goo tu.
kasik tinggi-tinggi. kite boleh tengok engineer dari negara mana yang paling hebat.
dye akan kuar ngan bendera kite sekali weh, JALUR GEMILANG tu.
tapi mase aku main tak nampak pon JALUR GEMILANG yang lain. 
dari CHINA ramai la main.
ni skrin shot yang aku main jap tadi, harap maaf.
aku bukan engineer yang bertauliah.



oleh hal yang demikian, kami ingin menyeru rakan-rakan
supaya memeriahkan game ini seantero dunia.
hahaha.
klik SINI untuk muat turun game ini.


pesanan penaja : ajak semua orang kampung main game ni, harumkan nama malaysia.

You Might Also Like

16 kutukan membina...

  1. nnti kak bgtau husben..hehe.dia bab game2 online ni..no 1..^^

    ReplyDelete
  2. wah! aku minat nih.. klu nama Haw takde org guna maknanya aku lah tu

    ReplyDelete
  3. haw : okes..aku tunggu kemunculan kau.
    hahaha

    ReplyDelete
  4. game ea.. e'in mmg xminat le.. huhu..

    ReplyDelete
  5. ein : haha.belom cube belom tawu.
    best nie.

    ReplyDelete
  6. best ke game ni???
    mencabar x? hihihi

    ReplyDelete
  7. ermmm..
    harummmmmmnyyyaaaa..

    ehhhh
    sape kentut nie..
    xde sivik lasum..

    ReplyDelete
  8. gamr mario reti la main.. game3 cam nih.. epngsan dulu gamaknya kalo nak main.. ;p

    ReplyDelete
  9. hehe seb baik ko anak org lain.kalau anak akak, mmm meh sini nak tarikk telinga sket.ooo maen game ajer rupenyyer, siap ajak org laen same lak tu!!!

    ReplyDelete
  10. game ? best best ! nak try :):)

    ReplyDelete
  11. macam best je..nk try donlod ah.. hehe

    ReplyDelete
  12. dilakochan : sangat2 mencabar..
    :D

    wert : sebuk ah kaw.

    nur farah hani : xde la sampai pengsan..hahaha..

    aina : muafakat membawa berkat kak.

    puteri ain : best sangat2..

    xaty : donlod lekas.
    :D

    ReplyDelete
  13. uiks.bahaya ni..boleh addicted game klu dah terdownload skali..huhu

    ReplyDelete
  14. lain dari yang lain. siap ada bendera.

    ReplyDelete
  15. airaniez wirdani : xpe.ni game boleh tingkat kan semangat patriotik.

    cikgu den : tu yang makin semangat tuh.

    ReplyDelete