MAHARAJA LAWAK ASTRO, MINGGU KE-4

11:32:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.



tatkala orang lain sedang berseronok menonton raja lawak live.
aku terpaksa menonton yang delay nya sahaja.
tidak mengapa janji dapat tengok.
tengok kat utube pown jadik lah kan.
okes..mau share link untuk rakan-rakan tonton kat utube.


http://www.youtube.com/user/guatvcom


channel guatv yang terbaik rasenye, laju je dowang upload.
kualiti vid pown ok.


tapi kalau korang nak download yang full part, tak mau download kat utube pown boleh.
tapi rasenye malam ni belum ade lagi, mungkin besok ade kot.
ini antara site yang biasa aku download Maharaja Lawak.


1. akumuzikhampa.blogspot.com
2. dimensi2u.net


cukup la tu 2 link kan.
banyak-banyak kang, xtawu nak download yang mane 1 pulak.
selamat menonton Maharaja Lawak, walaupun bukan yang LIVE.
hidup ASTRO.
hahahaha..


kenape amir masih terselamattt..??
tidakkkkk..


jozan dan nabil the best.


pesanan penaja : report masih belum siap..hahaha..hero selalu perform last minute.

You Might Also Like

16 kutukan membina...

  1. penat gelak mlm ni lyn ML..hehe

    ReplyDelete
  2. d_la : tengok yang live ke delay punye?
    :P

    ReplyDelete
  3. haha,jangan tak tau..kan amir ade peminat..siap ade video pulak tu..kah3

    ReplyDelete
  4. amir terselamat lagik?

    pheww! nyampah aii!

    memalukan name sekolah.. ohh tidak!!!

    ReplyDelete
  5. jaya jr : hahaha..masih tidak bisa tuk menerima hakikat itu.

    amirah adnan : haha.xingat, dye sekolah same nga cik misi..oppss.sekoloh ambe jugop.
    hahaha.

    ReplyDelete
  6. amirah adnan : haha.diam doh nieh.
    xbunyi gapo pom eh.
    hahaha.

    ReplyDelete
  7. suke jozan...
    x suke nabil... haha
    last week nyye lg best...

    ReplyDelete
  8. shamsuddin amin : haha.jozan memang terbaikk..
    :D

    ReplyDelete
  9. amir patut tersingkir, alex patut diberi peluang

    ReplyDelete
  10. aku nk tgok ulangan balik..
    rsa mcm ac mizal buat silap ja minggu ni.. huhu

    ReplyDelete
  11. tabung masjid best...!
    hehhe cayalah jozan :D

    ReplyDelete
  12. wafiy suzly : haha.mungkin..

    orang kampung : ac bukan tiap2 minggu spoil ke..hahaha..

    ahsfantasy24 : erm2..cara persembahan yang bijak..

    farhanah mokhtar : same2.

    ReplyDelete
  13. minggu ni banyak yang tak berapa best...... tak macam minggu2 lepas.

    demo skoloh skali nge amir ko? Oooooemgeeeee....

    ReplyDelete
  14. cikpia : hahaha..sekolah yang same, tapi batch lain2. hahaha.

    ReplyDelete