+ -

Pages

Saturday, April 9, 2011

MAHARAJA LAWAK ASTRO, MINGGU KE-2

assalamualaikum.
selamat sejahtera.








untuk minggu ke-2 ni..
antara persembahan yang best nye adalah..
Sepah, Nabil, Jozan, Jambu.
dan yang terbaik rasenye Jambu. 
Jambu - best giler, Taukeh ngan Yus memang menjadi sangat..
Nabil - dye pandai dalam nak sambung2 kan persembahan dye yang dulu dengan minggu ni, menjadi.
Jozan - lawak bersahaja, tak boleh nak kondem Jozan, sebab mereka da selalu buat kite gelak untuk 5 musim  Raja Lawak Astro, xpela kalau recycle idea cket2.
Sepah - memang mantap..
persembahan yang lain-lain, biasa sahaja.
selesai bab persembahan minggu ke-2.
yang tidak enak nye, minggu depan takde dah kat Astro Prima (105)
kite kene langgan Pakej Mustika, baru leh layan Live kat peti televisyen.
sangat tertekan seyh..
tapi tidak mengapa, boleh sabar lagi.
sebab aku boleh muat turun nanti, layan kat lappy.
tapi bagi keluarga2 yang nak tengok show tu nanti macam mane.
takkan la 1 family nak terlopong depan PC tengok kat utube..
entah pape la Astro nieh.
bagi yang nak protes klik SINI , sebagai tanda protes.
sekian.


image : google


pesanan penaja : (-.-') DM dengan elizabeth swan jap.
5 saya_aRief: MAHARAJA LAWAK ASTRO, MINGGU KE-2 assalamualaikum. selamat sejahtera. untuk minggu ke-2 ni.. antara persembahan yang best n...

34 comments:

Myra Arshad (: said...

jambu best kan minggu ni. wuu .suka suka. heeh

saya_arief said...

myra arshad : taukeh ngan yus menjadi giler malam nie..hoho..baju pink xtinggal.
:D

Amirrah Zawani said...

alaaa, tak tgk.. =_=

saya_arief said...

amirrah zawani : xpe kak, nak cepat tengok kat utube nanti. uploader2 ni pantas taw.huhu.

KJ-kun said...

tak tengok juga...slalu tengok kat utube je hahha

saya_arief said...

kj-kun : bagi yang da biase tengok kat utube takpe, yang tengok ngan family susa la cket.

zeeck said...

wah xsabau nak tgk kat utube~ ahahhaa student xde tv..biase aaa ~~'

saya_arief said...

zeeck : rase nye da ade kat utube.try la donlod.
:D

YUL said...

tu la, apsal tah nak kene tukar, adeh -.-

saya_arief said...

yul : entah la..strategi pemasaran kowt.

Henry Zackery said...

jambu terbaek dr minggu pertama lg. Jozan slamber kutuk ac mizal.. " dari gelang jadi robot " hahaha.. terbaek lawak mereka.. Aku ramal antara jozan n jambu bakal menang raja lawak :)

Cepat Beli Sebelum habis !!

YanTzYanTtiE said...

herm...me tak tgk lagi pun.... (--)

akmalhilmi said...

tetap sokong jozan
hehehe :)

kasihkuamiera said...

jeles nya!

tngok kt youtube
kt umh sewa xde astro

saya_arief said...

henry zackery : hahah..aku ramal..
xtawu la..semua best.

yantzyanttie : nanti tengok la..bestt..
:D

akmalhilmi : yeah.jozan tetap di hati..

kasihkuamiera : huhu.xpe..tgk kat utube pon ok jugak..

sYafIk-wAy said...

jambu otai .

saya_arief said...

syafik-way : yeah.sangat style.

d_LA said...

suke gile ngan jambu..terbaek la semlm..tu rrr tgh pk ni nk langgan ke x pakej mustika..mencilah

SofieyAzwa said...

X pernah tgok Raja Lawak. Tapi kesian peminat Raja Lawak dorang wat camnie.. Haish.. Protes protes

NUNU EERA said...

xtgk smpi abes sbb da ngntuk.. hehe..
nnti tgk ulangn la..

dilazfamily said...

follow u...follow me back

YanTzYanTtiE said...

vaeklah :)

YanTzYanTtiE said...

vaeklah :)

nur farahin said...

tergelak kuat oh semalam tgk lawak jozan . nsb mak yg tgh dok tido tak hayun pelempang sebiji . haha <3 jozan <3

Sasa Al-Sharif said...

aku support jozan sbb zizan tu stail semulajadi sengal. hehe

saya_arief said...

d_la : jambu best, kalau langgan leh tengok ramai2 ngan family, kalau x kene donlod je la nanty.

sofieyazwa : huhu.kene tengok la.best jugak taw.

nunu eera : takpe, ulangan banyak nanti.
:D

dilazfamily : em..i'll try.huhu.
thanks

yantzyanttie : baguslah. :D

nur farahin : haha.syamsull.ngan yusof haslam..t'baikk.
:D

sasa al-sharif : zizan aku xleh blah ngan muke sengal dye.haha

lassiegewdix said...

rase sepah yang besh skg ni awww.
cm perfect !

saya_arief said...

lassiegewdix : wah..laju je terjah.
sepah best.
nabil best.
jozan best.
jambu best.

Farhana Jafri said...

hahaha alaaa xpe.. family aku slalu je kot tgk cite kat lappy.. steady je~~ tapi xmasyuk sgt la cs skrin kecik.. hua3

jemput singgah ANASAURUS :)

niesz said...

niesz x follo cite ni sbb uma niesz xde astro..hehe

saya_arief said...

farhana jafri : tu la poblem nye, kalau laptop tu same besar ngan tv best gak...

saya_arief said...

niesz : huhu.xpe..leh donlod niesz..best taw.
:D

Zura said...

dah load bgth tau...hikhik...layan jugak ML nie...

saya_arief said...

zura : huhu..minggu 2 xdonlod ag.
:D

< >