HARI YANG SURAM...

8:50:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

hari ini 11 April 2011.
ada apa yang menarik hari ini.?
takde ape-ape. latihan praktik?
data entry untuk satu sistem yang sedang dibangunkan oleh Boss.
besok lusa mungkin selesai tugas data entry ini.
hari ini layan lagu jiwang karat + jiwa kacau semua.
duduk sowang-sowang pulak kat dalam bilik ber-air-conditioner tu.
fuhh..memang best.
antara lagu-lagu yang dilayan hari ini.


enrique iglesias - hero.
weezer - perfect situation.
a.c.a.b - streets of uptown.
glenn - sedih tak berujung.
owl city - strawberry avalanche, vanilla twillight, fireflies.
blue october - hate me.
taylor swift - speak now.
arctic monkeys - 505, fake tales of san francisco.
lazlo bane - i'm no superman (lagu untuk SCRUBS).


lagu yang di"bold"kan tu, repeat 100 kali.
huhu..banyak la kalau nak disenarai panjang kan.
cukup lah setakat tu.
rindu pulak dekat beliau. adess.


pesanan penaja : beliau.sedang.buat.apa.ye.?[dm]

You Might Also Like

23 kutukan membina...

  1. wewit! beliau sedang dgr lagu jugak..muahahaha

    ReplyDelete
  2. amirah adnan : haha..laju sumgoh demo komen cik misi. steady molep.

    ReplyDelete
  3. amirah adnan : haha..bagus2..amal sokmo2 deh.

    ReplyDelete
  4. phewwitt...lagu best tuhh...hehe..beliau pun tgh dgr lagu yang sama kot..huhu

    ReplyDelete
  5. aq xnmpak pom ap yg dibold..
    hahaaa

    ReplyDelete
  6. baso laye k mg ehh..
    chill pah croh..

    ReplyDelete
  7. wert : xde sapo nok laye mg pom..

    ReplyDelete
  8. waa..taste lgu kite sme..haha..tu lgu fav dlu2

    ReplyDelete
  9. awwww nak nyanyi buleh tak heehehe larikssssss

    ReplyDelete
  10. amboi. lagu jiwang yee, Hero. me likey! hehee ;)

    tak nampak sangat lah word yg d BOLD..huhuu

    ReplyDelete
  11. eh layan gak eh blue october?
    Kita suka lagu dia calling me tuh!
    ;D

    ReplyDelete
  12. kiwi : wah2..same ke..
    :D

    ardinihumaira : nyanyi ler kak.amik mikropon neh.

    juliet. : hero best.. sebab font ni xsesuai untuk diboldkan.huhu.

    dilakochan : jap.donlod dulu.hahaha.

    ReplyDelete
  13. taylor swift - speak now

    my current ringtone.... :)

    ReplyDelete
  14. lagu yang tak best langsung(saja nak lain dr yg lain)beliau tu,mungkin jin kot.haha!..hm,u comment i follow

    ReplyDelete
  15. menusuk hati : haha..u comment, i xfollow, saje nak lain jugak.
    =P

    ReplyDelete