HAMSTER AKU BERSKANDAL...

10:25:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


baru selesai melakukan senaman ringan dengan bermain futsal di Real 7, Pasir Tumboh.
pada malam yang dingin ini, ingin ku kongsikan gambar baby hamster kesayangan ku lagi.
pada pendapatan aku, hamster aku ini telah melakukan skandal semasa di Pets Store.
ini kerana warna bulu pada baby hamster ini sangat berlainan daripada bapa dan ibunya.
kemungkinan si ibu ini pernah memasang beberapa ekor skandal sebelum ini.
sudah, tidak perlu taip panjang-panjang, takde orang nak bace nanty.
jom tengok gambar.

yang kaler kehitaman tu memusykilkan aku.
apa-apa pun, ini semua ciptaan ALLAH, segalanya terserah kepadaNya.
cukup la 2 kan.?
segan pulak baby tu amik gambar banyak2.
pesanan penaja : report + muet = pengsan 10 saat.

You Might Also Like

34 kutukan membina...

  1. haha hamster berskandal yek
    kekekekekeke

    ReplyDelete
  2. waa, comelnyer..tp sy geli nk sentuh2 ni..hehe..mmg tk pernah pelihara binatang..

    kalau arief futsal kt psr.tumboh, pah rumoh kt mano? hehehe

    ReplyDelete
  3. tricksrex : haha..jangan xpercaye.

    misznorul : xde geli2.uhuhu.
    rumah nye dekat binjai.
    :D

    ReplyDelete
  4. farhanah mokhtar : haha.kenape tahniah..
    ;p

    ReplyDelete
  5. ei comelnya..mcm anak kucing je. dulu aish ada gak bela hamster. tahan 3 tahun tau!pastu masti sbb sakit tua. hamster tu comel takde bau lak tu. hamster kan ada jenis2 dia..sonok tgk hamster main2 kat roda2 tu..pastu ada sekali tu hamster aish terlepas. g umah jiran. nasib baik tau jalan balik. bagus kan. hahaha

    ReplyDelete
  6. cik aish : huhu.bagus la hamster macam tu..hamster kami ni kalau nak lepas boleh, tapi nanti sesat lak dye.hahaha..

    ReplyDelete
  7. sib baik hamster, kalau manusia mau masuk tv3..muahahahaha

    ReplyDelete
  8. amry : kalau manusia, konpem frontpage paper besok.haha..

    ReplyDelete
  9. haha pakaikan loceng..comel je hamster pakai loceng..klu dia lari senang nak dgr..kui2

    ReplyDelete
  10. cik aish : haha..oke jugak tu. tapi banyak la loceng kene pakai kan. sebab ade 5 ekor baby.
    :D

    ReplyDelete
  11. heee, at the age mcm ni kan aku suke kacau anak die tuh, aku geram sgt sampai aku cium2 ank die yang cute tuh.. comel sgt weyh.. cume mata je x bukak lagi.. hahha, paling banyak dulu hamster aku yang name Cik Temok lahirkan 12 ekor anak. semua sihat!! xde sekor pun yang mati. mak die dah la hyperactive yang teramat!! hahaha..

    ReplyDelete
  12. k.zoe : wah..meriah giler 12 ekor..
    aku nak main2 gak, tapi tunggu bulu dye lebat lagi. takot mak dye makan lak nanti anak2 tuh.

    ReplyDelete
  13. hamster mmg comel..dah la kecik..

    tapi tak suka..takut..hehe

    ReplyDelete
  14. puteri ain : haha.ade jugak spesis yang besar.
    :D

    ReplyDelete
  15. nelly : tu la pasal. tapi sekarang rahsia telah terbongkar.haha.

    ReplyDelete
  16. skandal yang membuahkan hasil. agagaga

    ReplyDelete
  17. i am silah : dan mempelbagaikan design.
    :D

    ReplyDelete
  18. ingat manusia je ke reti skandal?
    hamster pon tak nak ketinggalan tau, haha =)

    ReplyDelete
  19. kami dan mereka : hahah..betui2..hamster pon reti.

    yantzyanttie : pandai2..ni hamster mrzm.hahaha.

    ReplyDelete
  20. pasni pk nak taruk mane la kalau da ramai kan??

    :)

    ReplyDelete
  21. aku ade bela 5 ekor ular senduk leh la kita kawan yer hahaah

    ReplyDelete
  22. hamster pun pandai berskandal...
    wow..hehe

    ReplyDelete
  23. hamster pun berskandal jugak.. aduh.. heee

    ReplyDelete
  24. ahahaha.. fara rasa hamster tuh kuterunan kamu.. babtu ada slack hitam sikit.. wakakaka..

    pssstt muet senang kan.. bahahaha.. xd

    ReplyDelete