[prebiu]CONTEST SENGAL saya_aRief

8:04:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


walaupun laporan latihan praktik masih belum disiapkan,
tetap menggatalkan tangan untuk menghentam papan kekunci untuk
mengemaskini blog.

hanya ingin buat pengumuman kepada orang-orang kampung.
aku telah membikin keputusan tentang contest merangkap giveaway kedua aku nanti.
idea kasar nya telah dibuat, hadiah sudah ditempah, cuma masih belum disiapkan.
penaja hadiah sekarang sibuk sikit, tidak mengapa, cik penaja hadiah, take ur time.
kepada rakan-rakan yang berminat untuk join, tunggu kan kemunculan nya.
modus operandi kontest ni ade berkaitan dengan perkataan "sengal"..
tunggu bulan Mei boleh kan?
sebab takot ade rakan-rakan kite yang tengah berhempas-pulas untuk final exam ni.
harap-harap ade la yang sudi join nanti.
sekian.


pesanan penaja : kepada yang menang, akan dapat gajah seekor.titik

You Might Also Like

26 kutukan membina...

  1. haaa camtu laaaa.....kami tengah bhempas pulas... ~~' final next week~

    ReplyDelete
  2. bgus2 tggu bulan mei. baik ati la arep ni :)

    ReplyDelete
  3. nabila : bukan baik ati, komited je.
    hahaha.xde kaitan langsung.
    :D

    ReplyDelete
  4. sengal?
    menarik tu..sebab slalu kesengalan melanda diriku.
    hahahahaha..

    ok akan ku tuggu..

    ReplyDelete
  5. mesti hadiah dari cik pinky. aku tanak join ah!!!! kang aku tak menang lagi. majuk lagi. huh!!! =)

    ReplyDelete
  6. dpt sekor gajah??
    wow! nak.. nak..

    ReplyDelete
  7. cik aish : haha..bagus2..trimas kerana sudi menunggu.

    cikpia : haha.majuk la lame2.
    :P

    toyolkiut : siapkan kandang dulu okeh.
    :D

    ReplyDelete
  8. aq nak adiah rebeke belek..
    partiyen partiyen partiyen..fan fan fan..

    ReplyDelete
  9. wert : hang xleh join. IP hang da kene banned.

    ReplyDelete
  10. demmm..xkate pom nak join..hahaa
    aq nak adiah jah..:P

    ReplyDelete
  11. wert : mana mungkin itu terjadi.

    ReplyDelete
  12. x sanngup lagi aq,
    mgenang kisah lalu,
    kgansan mhantui diriku..
    biar kan ia pegi mjadi 1 misteri..
    bgaikan tida yg peduli..

    imposible is the new imposible.hahaa

    ReplyDelete
  13. sengal???macam blog owner ni ke???ngeh2

    ReplyDelete
  14. nur aisya humaira : owner sini memang da lame sengal.
    ;D

    ReplyDelete
  15. xnk adiah gajah.bt la adiah tu dpt hamster u ke.bru best..heheehe :p

    ReplyDelete
  16. kena msuk ni...bukan senang nak dpt gajah..hehhe

    ReplyDelete
  17. faiz : betoi tu.. hahaha.mane ade orang lain kasik gajah.

    ReplyDelete
  18. puteri ain : tapi kene ade lesen perhilitan dulu la.
    baru boleh menang
    ;p

    ReplyDelete
  19. gajah seekor? mmg sengal hadiahnye :p

    ReplyDelete
  20. cadlynn : haha.contest sengal.hadiah kene sengal jugak.
    :D

    ReplyDelete