BUFFERED EARNING LAGI...

9:24:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


semalam gedik bikin post nak tutup blog pasai banyak aktivitas sikit sekarang.
tambahan lagi, kami dalam proses nak berhijrah ke hosting sendiri.mintak-mintak la jadi.
tapi hari ni curik mase untuk update.hahaha.tangan gatai.
banyak aktivit minggu ni.


1.muet
2.report.
3.fyp.






huhu.kembali kepada topik utama malam ni.
hari ni 3 BE sekali gus masuk.
hahaha.sungguh gembira.
ini menjadikan total BE yang aku dapat 41.
baru 41, tapi da bersyukur sangat-sangat.
terimas kepada semua pengunjung blog picisan ini.
jasa kalian amat kami hargai.


pesanan penaja : muet.. T___T

You Might Also Like

33 kutukan membina...

  1. wow banyakbnyyeeee saye punye ade satuuu jeee wuuwuuuwuuu

    ReplyDelete
  2. sherah : huhu.ok la tu.dari xde langsung.bodek2 cket nuff, nanti dye kasi lagi.
    :D

    ReplyDelete
  3. hebat btol ko bro..sekali 3 masuk..aku dah agak dah nak tukar hosting..xkanla BE berlambak masuk nak tutup blog..

    ReplyDelete
  4. faiz : haha..lambat lagi kowt nk tutup teros blog ni.
    kalau tutup kejap tu ok la.haha.

    ReplyDelete
  5. errkkk.. jeleznya... xpnh dapat BE,. huhu

    ReplyDelete
  6. cik pulau : huhu.da try tips2 untuk dapat BE ke?
    try la..insyaAllah dapat.

    ReplyDelete
  7. tahniah. bdw, muet senang je. awk kan hebat english, tak yah la risau, konfem band 5. hihi ;p

    ReplyDelete
  8. Tahniah..xpenah dpt BE..huhu

    ReplyDelete
  9. takziah.....
    eh2...bukan2...tahniah.....keep it up........good luck.......

    ReplyDelete
  10. kinn : band 5 la sgtt..

    ciku : nanti dapat tuu.sabar2.
    :D

    farhan zulhusni : thanks.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, ok la tu... Peja skrg ade 3 je BE yang tgh berjalan...

    ReplyDelete
  12. peja : 3 pown ok gak dari takde.
    huhu.. thanks sudi singgah.

    ReplyDelete
  13. banyak tuuuuuuuuuuuuuuu. belanja lah kite hehe

    ReplyDelete
  14. cik epal : ahaha..blog dye lagi banyak. patotnye dye yg belanje da..
    :P

    ReplyDelete
  15. boleh lah buat kenduri kesyukuran pasni kan, hehe =)

    ReplyDelete
  16. kami dan mereka!! : erm2..jemput la datang nanti.
    :D

    ReplyDelete
  17. waaa arief sungguh jeles ok.. satu BE pun tadak lagi tahun nih.. camner nih

    ReplyDelete
  18. i3na : huhu..sile jeles.
    da try ke tips2 nak dapat BE..?

    ReplyDelete
  19. kat mana arief tip2nya..
    jeles tahap gaban dah ni

    ReplyDelete
  20. i3na : try tanye google kak.
    banyak sangt blogger bagi tips, sampai xtawu nk kasi mane 1.
    :D

    ReplyDelete
  21. ko dah beli hosting ke??aku pun dah start jual hosting skrg ni..huhu..bisnes baru =)

    ReplyDelete
  22. faisal : dalam perbincangan lagi.
    :D

    ReplyDelete
  23. kalo tengok tajuk then terus tulis CLICHE leh tak.. ahahaha..

    do da best for muet.. ;p

    ReplyDelete
  24. nur farah hani : haha..tulis la.kalau boleh tulis la.
    ;p

    nur aisya humaira : hhuh..nuffnang baik ati.
    :D

    ReplyDelete
  25. banyaknyee! bagi lah yati sikittttt. T.T

    gud luck for ur muet. (:

    ReplyDelete
  26. yatie's episode : huhu..amik la..
    thanks.
    :D

    ReplyDelete
  27. orang len ada...ak lansung xde. mohon tnjuk ajar?

    ReplyDelete
  28. zairil : den xreti sangat nak bagi tunjok ajar, lagi pun sekarang ni da ramai blogger post tips nk dapat BE nie.

    ReplyDelete