ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2010

9:52:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


kepala berdenyut macam denyutan nadi sejak dari petang tadi.
masih belum mahu untuk menelan panadol 3 papan.
malam ini berlangsungnya ABPBH 2010, haha.mesti ramai yang tengok.
sebab lengang sikit lebuhraya laman sosial malam ni kecuali twitter.
kat twitter, ramai yang duk tweet pasal ABPBH nie.
aku..?
hahaha.nak kate minat tu xla sangat, tapi amik tawu sikit-sikit suda.
lagipun kepale tengah pening, tidak memilik keinginan untuk melakukan apa-apa selain memejamkan mata dan
menukarkan mod diri kepada hibernasi.
kalau dulu aku tengok award show ni sebab nak tengok persembahan artis-artis yang best je.
sekarang maybe nak tengok host dye kowt..gempak ke tidak.hahaha.
malam ni ok la, ade geng-geng lawak ni ekspecially cik zizan.
sudah.tidak ingin mencarut lagi.
ingin diucapkan tahniah kepada pemenang nanti.
sekarang mau belasah roti canai + panadol aktipes.
sekian.


pesanan penaja : miss asma, pensyarah pemantau latihan praktik ku.
:D

You Might Also Like

15 kutukan membina...

  1. nur aisya humaira : xtengok jgk kak.huhu..

    hazwan17 : usop best gak.tpi xtengok lagi.haha.

    ReplyDelete
  2. usop wilcay memang lawaklah..hahha

    ReplyDelete
  3. zuriey : mantapp tangan dye alun macam tuu.
    :D

    ReplyDelete
  4. hau kam bole dapat miss..?

    ReplyDelete
  5. wert : haha..baru sebentar tadi beliau mengkalipon aku. kamis ini mungkin beliau datang.
    :D

    ReplyDelete
  6. seksi x suara dy..?
    bkpe aq dt x tipon ag..?
    cemas~~

    ReplyDelete
  7. wert : hahaha..lek la..ape ko ckap ari tu.. chill.. 19 ari lagi bro.

    ReplyDelete
  8. ahh..dy sje je xmo tipon awal2..
    nk bg rindu la tue..
    makin rindu makin sayam..chill der..

    ReplyDelete
  9. ahh..dy sje je xmo tipon awal2..
    nk bg rindu la tue..
    makin rindu makin sayam..chill der..

    ReplyDelete