AKU MENJADI WAKIL RAKYAT, TOLONG UNDI

8:56:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


hanya entri ringkas kepada rakan-rakan bloggers.
aku ada join 1 contest hari tu, iaitu CONTEST DIALOG MISNORUL.
hari ini aku telah diumumkan sebagai top-ten.
tapi empunya blog buat piliharaya kecil untuk top 10 ni, untuk select top 6.
hahaha..oleh hal yang demikian, aku ingin memohon jasa baik orang kampung untuk
membantu dan memilih saya menjadi wakil rakyat anda.
sekiranya saya menang, saya akan membawa perubahan yang sangat besar kepada kampung rambutan
kita ini. saya akan tubuhkan jambatan, dewan serbaguna, jalan raya, dan sebagainya.
untuk mengundi senang sahaja, tidak perlu daftar sebagai pemilih.


1. masuk link INI
2. cari ruangan untuk mengundi tu, rasenye kat atas sekali.
3. vote link yang first tu, itulah link blog bakal YB anda.
4. ucapan terima kasih dari saya.


TERIMA KASIH.
JASA MU DIHARGAI.


pesanan penaja : semangat giler sebab terpilih jadi top 10 nih.

You Might Also Like

33 kutukan membina...

  1. sudah mengundi anda untuk jadi YB!

    Majulah kampung Pisang!

    ReplyDelete
  2. cik nemo : time kasih..tapi rasenye macam mak cik salah undi je, kami YB kampung rambutan.haha..thanks ye.

    ReplyDelete
  3. waa, jd YB kampung rambutan la..

    gudluck (^_^) ..org yg pertama sekali join contest sy..tk tau nk appreciate camaner.. hahaha ..tqsm

    ReplyDelete
  4. waa, jd YB kampung rambutan la..

    gudluck (^_^) ..org yg pertama sekali join contest sy..tk tau nk appreciate camaner.. hahaha ..tqsm

    ReplyDelete
  5. misznorul : haha.. time kasih penganjur.
    :D

    ReplyDelete
  6. dah vote dah..kalo menang jgn lupe janji2 kamu tu wahia datuk penghulu kampung pisang!...

    ReplyDelete
  7. cikpuan : haha.thanks. penghulu kampung pisang pak jabit, ni kampung rambutan.hahaha.

    ReplyDelete
  8. redbloodsnow : haha.thanks kak.
    :D

    ReplyDelete
  9. gud luck! tp klu sy undi..ada hadiah tak? hehe gurau je

    ReplyDelete
  10. cik aish : haha..of kos la xde adiah.
    ;p

    ReplyDelete
  11. aku nak undi gak ko bro goodluck!

    ReplyDelete
  12. wafiy suzly : time kasih banyak2 ye.
    :D

    ReplyDelete
  13. jai dah vote.. Nanti menang Jai nak minta besarkan jalan kat kampung Jai..erk..ha3

    ReplyDelete
  14. decrewz : haha..itu sudah termasuk dalam manifesto den.
    thanks.

    ReplyDelete
  15. faisal abdullah : haha.trimas cikgu.

    ReplyDelete
  16. ok..dah vote..nak 20sen sbb tulun vote

    ReplyDelete
  17. nabila saat : haha.thanks..kami bagi 50 sen. sile bagi balik balance.

    ReplyDelete
  18. da vote!! bayar bayar.. bukan yb suka sogok orang y nak vote ngan duit ke.r. epr lagi.. ngah tadah tangan ni.. hak2..

    ReplyDelete
  19. nur farah hani : ceh..tunggu taon depan baru aku xnak bayar.
    hahaha.

    ReplyDelete
  20. wah.. macam2 jenis contest dah ada sekarang ni

    ReplyDelete
  21. esempoi : haha.tu la yang memeriahkan arena blog nie.
    :D

    ReplyDelete
  22. good luck bro...contest dia best..undi adalah rahsia..heheh

    ReplyDelete
  23. arif, aritu tag dla kan join contest ni..bz pnye psl smpai terlepas date..hehe..xpelah, dla doakan arief menanglah pilihanraya kali ni..Amin...

    ReplyDelete
  24. d_la : huhu..tidak mengape..
    tapi sebagai denda, kene g undi kami.hahaha.
    :D

    ReplyDelete