MY FIRST NUFFNANG CHEQUE + BE...

5:05:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


tidak ingin celoteh panjang.
terima kasih kepada semua pengunjung blog picisan ini di atas jasa dan budi baik kalian.
















hari ini cek yang dinantikan telah tiba dan telah selamat di deposit kan.
untuk menambahkan lagi kegembiraan itu aku menerima Buffered Earning yang ke-35.
Syukur.


terima kasih sekali lagi kepada semua rakan-rakan blogger.


pesanan penaja : tidak sempat jabat.

You Might Also Like

42 kutukan membina...

  1. kalu nak tebus duit..kena berapa rm nak kumpul..

    ReplyDelete
  2. ans : lor...kelebihan dye..?
    tengok kat blog kamu pown ade nuff gak. banyak kelebihan kowt.

    ReplyDelete
  3. nor liyana sana'a : minimum 50, pastu minus rm1, processing fee.

    ReplyDelete
  4. aq buat tpi aq x tau apa2. hahaha :DD

    ReplyDelete
  5. ans : xmengapa.aku pown macam tu gak dulu.

    ReplyDelete
  6. ooh . bagus ke nuffnang ni ?

    ReplyDelete
  7. ans : bagi aku bagus la jugak..tapi sekarang da banyak care nk jane income kat internet ni.nuffnang just one of the ways.

    ReplyDelete
  8. ooh bgitu ye . . kalau aq masih bdk sekolah x pe ke ?

    ReplyDelete
  9. ans : xdek masalah rasenye..nanti dye akan anta cek..then kite just deposit kan dalam akaun yang kite ade.

    ReplyDelete
  10. ooh . interesting juga ye . .

    ReplyDelete
  11. waaaaaaaaaaaaaaaa............ terujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nakkkkkkkkkkkkkkkkk jugak!!! :P

    belanja kepsi... :-)

    ReplyDelete
  12. dla pun xnak ckp pjg..kenny rogers oke!

    ReplyDelete
  13. wah..dah ada cheque..lama ke tunggu?

    ReplyDelete
  14. congrats. blanje la mcD sket.hahah

    ReplyDelete
  15. nur farah hani : kepsi je..? tak de masalah.

    ciklilyputih : time kasih.. :D

    roxy zai : sangat2 best..

    echah mashuri : nok banyop mano..??

    d_la : xde kat kb..hahha..

    airaniez wirdani : sebulan++

    ch@wi : time kasih..nanti boleh la tu..

    ina : thanks..

    farhanah mokhtar : senyom.

    zaimah : sudah semestinya best..

    kinn : boleh..

    penulis : payung ape ko nak..?
    emas? perak , intan, berlian..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah,rezeki..tu la dia hasil berblogging..

    ReplyDelete
  17. "kepsi jerk?? takder masalah... "
    grrrrrrrr.. sentap2.. nak kenny rogger arh camtu.. huhuh.. :P

    ReplyDelete
  18. waaaahhh...bestnyerr...tahniah2;)

    ReplyDelete
  19. nur farah hani : alamak..kenny rodgers pulak..? lagi la xde masalah..ingatkan nk mintak ferrari roche..

    kechixx : time kasih..

    faiz : hang pown mantap gak.

    ReplyDelete
  20. lily : boleh beli wafer manyak2.
    ;D hahahaha

    ReplyDelete
  21. apa kata bro blanje??hahaha...
    best tu dpt nuffnang...^___^
    tak merasa la den...hihi

    ReplyDelete
  22. dayu_myself : nak belanje ape.? cakap je..konpem xleh punye....
    hahaah
    ;D

    ReplyDelete
  23. dapat berapa nie?

    ReplyDelete
  24. masih menanti nuffnang derma kat kite plak, hehe =)

    ReplyDelete
  25. kami dan mereka!! : huhu.sabar menunggu.
    :D

    ReplyDelete
  26. apa yang saya cari, terima kasih

    ReplyDelete