MAN JUARA RAJA LAWAK MUSIM KE 5

10:38:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


hari ini tidak sempat untuk menonton siaran secara langsung Raja Lawak Astro Musim ke-5
kerana ada sedikit hal tadi.
walaubagaimanapun, tetap berpuas hati dengan keputusan tersebut.
memang Man dan R2 antara feveret gua untuk Raja Lawak kali ini.
kumpulan Balas, lawak dia ok sahaja, dan kadang-kadang terlampau sikit.
takde la nak minat sangat raja lawak ni, saje menonton dan menggelikan hati melihat
pengacara yang da bomb, Johan dan Zizan.
seterusnya, menanti detik untuk MahaRaja Lawak..
tungguuuu..


pesanan penaja : tahniah buat Man.

You Might Also Like

20 kutukan membina...

  1. man deserve utk menang..lawak die sempoi..

    ReplyDelete
  2. faiz : betol2..
    man memang steady..
    :D

    ReplyDelete
  3. SyAfaWaNi ♥‿♥ : erm2..konpem gempak la maharaja lawak tu.
    :D

    ReplyDelete
  4. jozan xmenjadi la rini .. bosan.. apa yang dikjar astro ntah,sruh cpat2 mse.. final kurang best.. btw tahniah la man.. :)

    ReplyDelete
  5. Jai dah agak, dia mesti menang walaupun tiap2 minggu undian dia x berapa baik..he3. Rezeki tu Tuhan sahaja yang tahu..

    ReplyDelete
  6. man yng jd orang iban tu ker

    ReplyDelete
  7. ibnushukran : xjadi ea..hoho..xbest la kalo dowang xmenjadi.
    :D

    decrewz : aah.man memang mantapp..

    pinqib : yup..man jadi orang iban ari tu.
    :D

    ReplyDelete
  8. aku rasa yang layak menang semalam was david teoh............. ha ha.... memang sempoi abes!!!!

    ReplyDelete
  9. cikpia : mr.david memang suke bagi peribahasa.
    hahaha.

    ReplyDelete
  10. semalam tgk pn sekejap je...huhu..tahniah kepada yang menang..=)

    ReplyDelete
  11. raja lawak?? best ke?? ta pernah tengok.. ahahaha..

    ReplyDelete
  12. congrats utk man! wpun saya tak tengok raja lawak. hee

    ReplyDelete
  13. faiz : aku xsempat tengok ag.sadis..

    nur farah hani : enta..xbest pown..hahahha..

    echah mashuri : ape yang cikaro gebu.?
    :P

    sophie : yeah..bersahaja..

    sweethoney : man terbaikkkk..
    :D

    ReplyDelete
  14. tahniah man..nak tgu yg ulangan baru leh tgk..

    ReplyDelete
  15. d_la : da tgk kt utube..tapi xpuas ati.kene tgk kat tb jugak.
    ;D

    ReplyDelete
  16. Puas hati amn juara!

    Harap dia maintain lah lawaknya..
    Jgn jadik mcm si nabil -.-

    ReplyDelete
  17. dilakochan : huhu..man memang t'baik..better than nabil..kowt.
    :D

    ReplyDelete