KEBAIKAN DAN KEBURUKAN BERFACEBOOK DI PAGI HARI...

9:50:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


semasa sedang menatap skrin laptop di pagi hari tadi,
tercetus idea sengal untuk menukilkan entry ini.
ada sesiapa yang mengetahui KEBAIKAN DAN  KEBURUKAN BERFACEBOOK DI PAGI HARI...
PAGI di sini boleh diterjemahkan pada pukul 6,7,8...
meh nak habaq KEBAIKAN DAN KEBURUKAN nya.




















KEBAIKAN :
orang akan tahu yang anda ni seorang yang senang bangun pagi, jadi bile tengok je korang on9
mereka mesti cakap, bagus budak ni, pagi-pagi lagi dah bangun. murah rezeki...


KEBURUKAN : 
apabila anda on9 facebook di pagi hari, orang akan mengatakan anda ni seorang hantu facebook.
sebab pagi-pagi lagi dah on9 facebook..jangan marah ha..


itu saja tazkirah buat pagi ini.
walaubagaimanapun, si pencerita di atas adalah sama sahaja.
pagi-pagi lagi sudah menatap facebook..hahahahaha..


pesanan penaja : win-win..

You Might Also Like

22 kutukan membina...

  1. Murah rezki si pencerita ni ye suke bgn pagi..

    ReplyDelete
  2. haha...pernah gak fikir macam tu.aku bangun pagi2 mesti orang tahu aku bangun solat Subuh..ops,harap tidak riak..(sekarang dah pukul 11...)

    ReplyDelete
  3. airaniez wirdani : tidak mengapa, sekarang sudah pukul hampir tengah hari.

    ReplyDelete
  4. mmg la boleh bgn pagi2 sebab malam tido awal.cehh! :p

    ReplyDelete
  5. faiz : hahaha..trimas2..

    gadis eqa : hahah..sape yang tido awal tuh..? kami tido lewat.

    ReplyDelete
  6. niesz selalu on9 kul 7 pg..hehehe...tp untuk elak kan niesz tido balik lps subuh..sbb tu layan fb..

    ReplyDelete
  7. niesz : huhu..kebaikan gak tu.. ;D

    ReplyDelete
  8. aku tak layan fesbuk......













































    ok, ok..... aku tipu.

    ReplyDelete
  9. yang penting dia bangun pagi hehe

    ReplyDelete
  10. haha dah boring sangat dah ngan fb. kalau stakat nak taip status baik guna twitter jer. lgpon status fb leh update guna twitter :D

    ReplyDelete
  11. waaa.. panjangnya entry.. ekekeke...

    yup memang betul latuh.. fara kalo nampak orang ebrfacebook pepagi buta pun akan pkir benda cam nih..

    erh wait2.,.. conclusionnya anda pun la erh.. ahahaha.. kantoi!!:P

    ReplyDelete
  12. HAHAHHA so macam mana ni? nak online pagi ke taknak? atau takyah main FB. senang, takde sape2 nak cop2 kita macam2...hehe

    ReplyDelete
  13. dla pg2 check blog dulu kot2 ade komen baru..haha..fb neh xley lyn sgt...mndi lmbt la jwbnye..

    ReplyDelete
  14. ardinihumaira : haha..memang bangon pagi. ;D

    is levis : betoi..canggihh..

    nur farah hani : kami saje je..sebab nak jalankan survey ni.hahahah..

    eykameow : boleh je main fb, tapi jangan buat ape2..jangan like, jangan comment, hahaha..

    d_la : ape ni anak dara mandi lambat..hahahha..

    yantzyanttie : xleh kasik banyak2.simpan dulu..

    penulis : apa yang same..? sengall..
    ahahhaha

    ReplyDelete
  15. aku tak facebook-ing ar, tazkirah lain ade tak?


    ENTRY HOT : Cam Kerang Busuk

    ReplyDelete
  16. hjahahah. sengal. tapi cntik la u buat yg facebook tu :)

    ReplyDelete