JOM JOIN CONTEST DIALOG MISZNORUL

10:07:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

tatkala kebuntuan idea untuk mengemaskini blog, terdetik hatiku untuk menyertai satu kontest
dari MISZNORUL.
tidak salah untuk mencuba nasib kan.?
kalau kamu semua nak join, klik SINI ok?

ini hasil contengan yang tidak seberapa dari kami.
picit-picit untuk tumbesaran.

lupe pulak aku nak tag.


klik SINI untuk join.

pesanan penaja : korang bertiga kene join, kalau xjoin siap la.

You Might Also Like

22 kutukan membina...

  1. awak arief,
    alahai, sukenyer sy ni tengok dialog tu..
    tk aci la plak kalau nk bagi pemenangnyer terus..tk bagi peluang kt orang lain..
    hehe..

    p/s..nk buat pembetulan la..tkmo la pic tu link ke blog misnorul..susah plak nk copy..hehe..sorry..jgn marah naa..

    ReplyDelete
  2. misznorul : okeh..kene edit balik la nie?
    :D

    ReplyDelete
  3. arief : tk kisah la awk nk edit ke tk edit pn tkpe..sbb sy dh save dh pic tu..hehe..thanks

    ReplyDelete
  4. misznorul : kalau da save, xpelah.xperlu edit la kot.
    huhu.
    :D

    ReplyDelete
  5. baeklahhh..nt dla join oke..tq tag n gd luck yer^^

    ReplyDelete
  6. d_la : huhu..bagus2..thanks dyla.
    :D

    ReplyDelete
  7. ahahaha... cute dialog.. menang kongsi adiah erk.. :P

    sibuk jerk .. ahahhaa.. XD

    ReplyDelete
  8. nur farah hani : hang pown join la kontest nie.

    ReplyDelete
  9. aduss...wajib joinla ni...dah kena pakse oleh penaja..heheh

    ReplyDelete
  10. faiz : haha..join la..senang je.
    :D

    ReplyDelete
  11. wa..
    kaw2 punya dialog..
    ada harapan ni..

    ReplyDelete
  12. echah mashuri : xnk join ke cah..?
    hadiah misteri ni.
    :D

    ReplyDelete
  13. Gud luck.. CXam best je contest ni.. Tapi takde plak yang tag sy.. Uwaaaaaaaa.. Hahahaha..

    Entry Terbaru : Warga Tua Dan Bayi Terselamat Dari Gempa Bumi Dan Tsunami, Bukan Maria Ozawa Sahaja!

    ReplyDelete
  14. d_tieah : xperlu tag pown xpe.join la..besh nie.
    :D

    ReplyDelete
  15. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    uihhhh aku bru ajerr singgah blog dia ni.... pastu terjah plak blog ko.....

    ReplyDelete
  16. afzainizam : trimas la sudi terjah.

    ReplyDelete
  17. redbloodsnow : time kasih kak..
    :D

    ReplyDelete