HAMSTER AKU YANG POYO JUGAK...

9:57:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


sekarang mood untuk menghapdate blog semakin kerajinan, tidak tahu mengapa.
semalam tatkala sedang mempersiapkan diriku untuk melelapkan dan tidak menyedarkan diri yakni TIDUR.
terlihat gelagat cik hamster ku yang menunjukkan kepoyoan beliau.
gambar yang sempat di tangkap hanya beberapa keping kerana terlalu asyik melihat aksi poyo beliau.
mari kita saksikan kepoyoan cik hamster ini.
mintak maap, gambar tidak jelas sangat.







sangat poyo bukan..?
nasib baik tuan hamster tidak poyo.
bajet hot macam cik artis la cik hamster nih. sangat sengal.


pesanan penaja : hari ini layan lagu "arrow" sampai pengsan.

You Might Also Like

35 kutukan membina...

  1. dulu sy pon ada hamster but..
    hamster sume da mati. sob2

    ReplyDelete
  2. ♥ kyu : usah bersedih. beli sahaja yang baru.
    :D

    ReplyDelete
  3. dilakochan : jgn cakap kuat2.nanti makin poyo cik hamster tuh.dye blogging jugak.haha.

    ReplyDelete
  4. knue knue : itulah yang mencomel kan beliau. tapi ini bukan cik sameon.haha.

    ReplyDelete
  5. itu kiyutla..bukan poyo..tuan dia je yg poyo..hahaha

    ReplyDelete
  6. d_la : tu terbalik tu.
    tuan dia kiut. hamster tu poyo.
    hahaha.

    ReplyDelete
  7. gmba ap tue eh...

    ohh..hamtaro
    hahaaaa

    ReplyDelete
  8. ye ke tuannya x poyo...hahaha...

    ReplyDelete
  9. hamster?
    ohh dulu bela yg kuat gigit
    pastu sumer dah rest in peace,haha

    ReplyDelete
  10. walau beliau sangat comel tapi beliau tetap berbulu dan saya tak suka binatang berbulu!

    sekian terima kasih.

    ReplyDelete
  11. zura : op kos la..tuan dye kacak..

    wafiy suzly : huhu..mereka nak manje2 tuu..

    cikpia : ceh..xabes2 hang nih..

    yanasham : sudah.
    :D

    gadis eqa : tapi comel.. kan..?

    ReplyDelete
  12. comelnye..tapi geli arr ngan hamster ni..hehhe

    ReplyDelete
  13. putree sejinjang : haha..xpe..memang ramai yang geli ngan hamster ni.
    :D

    ReplyDelete
  14. comel hamster ni...tapi kencing die bahaye tak mcm tikus..

    ReplyDelete
  15. Pehhh, hndsomenye hamster. Nk ngurat bolee? Ngeee :P

    ReplyDelete
  16. faiz : huhu..tu xtawu la.tapi amik precaution steps la bile main ngan hamster ni.

    fanna roslan : ape..?nk ngorat tuan hamster..? leh kowt..hahha..

    f_ara_aina989 : beli yang baru. okes?
    ;D

    mie : macam tuan dye kan..?
    hahaha

    ReplyDelete
  17. ak ade rabbit.putra ngan putri.huhuh..tp hamster ak takut nk bela.dia gigit x?

    lagu arrow.?sendu dihatiku tawa dihatimu.pergh.paling best.huhuhuh

    ReplyDelete
  18. echah mashuri : haha..gigit, tapi kes2 terpencil je la..
    nak layan lagu tu pulak..
    :D

    ReplyDelete
  19. Poyo kat umh sy dah lama mati.. Tinggal rumah dia je.. Hahahaha.. Hamster ni siang dia tido, malam dia berjaga.. Huhuhuhu.. Lawak!

    *Yeke tuan hamster tak poyo? Bukan hamster poyo ikut tuan dia?

    Entry Terbaru 1 : Sudah Tertulis Dalam Al-Quran Tentang Musibah Di Jepun
    Entry Terbaru 2 : Malaysia Selamat Dan Jangan Percaya SMS Kesan Radiasi

    ReplyDelete
  20. d_tieah : haha..mane ade poyo tuan dye.
    :D

    ReplyDelete
  21. bila hamster dh poyo..haha

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI TERKINI DISINI****

    ReplyDelete
  22. faiz : hahaha..tapi tuan nye tidak..
    :D

    ReplyDelete
  23. suka tgk hamster tu..cute sgt tp zaza geli nak pegang huhu

    ReplyDelete
  24. zaza : haha.jangan di risau..itu normal.
    :D

    ReplyDelete
  25. siti mashitah saidin : siapa.?
    tuan dye kah..haha.time kaseh.

    ReplyDelete
  26. alaaa...tak leh tgk arr akak. sbb nya pic akak nih dia nya color super gelap cam lam gua. w/pun dh di adhust terang :(

    so tak dpt ler akak tgk kepoyoan cik hamster ko tu dik..hehe

    ReplyDelete
  27. redbloodsnow : xpe kak..xperlu tengok, sebab poyo sangat.haha.
    :D

    ReplyDelete