GEMBIRA RASA DI HATI...

8:12:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


alangkah gembira dan bersyukur nye rasa di hati hari ini.
ingin tahu kenapa..?
3 sebab.


1. BE ke-37..
sangat-sangat gembira, melompat kegirangan, senyom sampai sekarang.hahaha.


2. Pemenang Teka-teki makanan segera!
teka-teki ni anjuran si akak jelita ardinihumaira. tak sangka pulak boleh menang, main try je tadi, 
ditambah pula dengan bantuan pak cik google..hahaha..suksessss..


3. Featured post untuk INNIT (Bahasa) ini hari.
tidak menggunakan formasi 4-4-2, tapi mampu untuk melekat di top post tersebut.
disebabkan melekat kat INNIT ini, traffik mencurah-curah.


terima kasih semua..jasa kalian amat kami hargai.


pesanan penaja : gembira[titik]

You Might Also Like

15 kutukan membina...

  1. Pergh!!!!ke 37 tuuuuuu......dasyat la bro!! tarbaikkkk......!!! kasi la sikit tips2 untuk duduk kat featured post tu.camner nak dapat nang yang tinggi.hehe

    ReplyDelete
  2. 37?? xingat.. ptut la i xde BE.. hehe..

    ReplyDelete
  3. heppy nye.bguslahh.tak mcm ade org lain tu yg sesedih bagai..

    ReplyDelete
  4. wow, tahniah bro
    kasik tips sikit
    blog gua makin suram je
    be pun xdapat-dapat

    ReplyDelete
  5. tahniahla bro...lopeih ni bolehla update selalu...semangat dah ade..

    ReplyDelete
  6. wow!best nye, niesz pun bertmbh lg 1 BE,alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaaaaaaaaaaaa... dapat adiah??? share.. ;p

    asyik dapat be jerk dia ni.. mandrem nuff ker??? :P

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah2.. mmg hari bertuah la ni :D

    ReplyDelete
  9. seronoknye dpt BE.. saya ntah bila tah nk dapat.. ade ape2 tips x?

    ReplyDelete
  10. amry : haha.xde dasyat pown..nak nang banyak, tajuk mesti mantap..huhu..

    nunu eera : nanti dapat la BE tu..
    :D

    gadis eqa : senyom..xperlu kata apa2..

    penaberkala : huhu..xreti sangat nk bagi tips, just update survey tu kowt.huhu

    faiz : haha.jarang2 je semangat ni ade

    niesz : tahniah2.
    :D

    nur farah hani : opkos la mandrem..plawok..plawokk..plawokk..
    hahaha..salam erwin joko anwar.

    zura : erm2..syukur..

    amirrah zawani : huhu..bertuah la kowt.
    ;D

    nanaosaki : tips dye, update survey tu.isi jangan pendek sangt, hurai kasi panjang.
    :D

    ReplyDelete
  11. uihh!!
    gue tumpang gembira...
    hihihi

    ReplyDelete
  12. selamat pagi, tingginyaaaaaa BE diaaa , thanx lawat belog azza, now, visit ur belog, ada masa, visit mine too ya :D maaf, pagi nie post HOT dan agak tak bertimbang rasa, namun masih baik hati :

    Apa Kaitan AzzaFirza dengan BETINA dan BITCH ?

    ReplyDelete
  13. mie : huhu..tumpang la
    :D

    nur aisya humaira : erm2.syukur sangat..

    azza firza : singgah menyinggah amalan mulia.
    :D

    ReplyDelete