[GAMBAR]SUDAH LAMA TIDAK KETEMU SAMA MEREKA..

12:17:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.

hari ini terasa amat rindu kepada anak-anak saudara yang jauh dari mata.
sudah lama kita tidak bertemu mata.
bergaduh sakan, beramah mesra, dan bermain riang.
hanya gambar sebagai penawar rindu.
gambar-gambar dirembat dari facebook parents mereka dan di gubah sedikit oleh ku.
credits kepada photographer yang terlibat.

jom tengok gambar, disusun mengikut usia..kowt.





pesanan penaja : merindui kalian.

You Might Also Like

22 kutukan membina...

  1. ya entry kita lbh kurang sama. cuma membezakan orang yang dirindui je..
    :)

    ReplyDelete
  2. shera haifa : aah..orang je lain.
    :D

    ReplyDelete
  3. cantik nama anak-anak..
    sedare..;p

    ReplyDelete
  4. zaimah : time kasih..
    :D

    d_tieah :haha.semua comell..
    :D

    ReplyDelete
  5. heheh..comel..anak sedara ke anak buah..

    ReplyDelete
  6. takde anak sedara lagi nak layan ni..

    ReplyDelete
  7. ♕ Mr.IX ♂ : nanti dapat la tu.
    :D

    ReplyDelete
  8. erkkk..rindu gak kat anak sedara seramai 20org tu..huhu..nama memasing lawa la..

    ReplyDelete
  9. comelnya mereka....geram tengok..hehe

    ReplyDelete
  10. waaaa... feeling meeling jugak dia pada budak budak rupanya.. ehehehe..

    nama dan tuan kepada nama semuanya smart2.. suke..;p

    ReplyDelete
  11. d_la : wa..ramainye..20 org..
    mesti meriah..

    hazwan17 : haha.macam bapak sedare dye.
    ;p

    puteri ain : comel tapi nakal yang amat..


    nur farah hani : smart macam aku..kan..?

    ReplyDelete
  12. comel nye dorang ni, geram je tgk :)

    ReplyDelete
  13. comel!!!

    eh, saya tak windu ke arief?..hee^^'

    ReplyDelete
  14. tomeeeiiiii la gambar2 nih...hehe..agak2 mcm mn rupa diorg da besar ek

    ReplyDelete
  15. akin amar : hahaha..x..kowt..
    ;p

    kinoskoko : nanti besar jadi macam bapak sedare dye.

    ReplyDelete
  16. nur aisya humaira : comey macam arief.
    ;p

    bunga : haha.sangat2.kan.

    ReplyDelete