FOLLOWERS DAH SERIBU...

7:56:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.



















pada tanggal 31 Mac yang penuh bermakna ini, tercetus la sebuah revolusi.
hahaha.poyo je kan.?
anyway, ari ni followers ku baru genap 1000.
blogger lain ribu-raban followers xde bising-bising macam aku pown.
haha..itu lain cerita, entry ini ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kalian semua.
bukan kepada followers yang ke 1001 sahaja, malah kepada semua followers saya_aRief.
tanpa followers yang pertama mana mungkin angka itu sampai 1001 kan.
terima kasih sekali lagi kepada semua.
semakin gigih untuk berblogging.


p/s : followers yang ke seribu main tipu, haha.itu member aku.dye dah double follow.xkire.


pesanan penaja : semoga si dia sihat-sihat sahaja disamping thesisnya.
T___T

You Might Also Like

42 kutukan membina...

  1. aku yang ke 1001..xde reward?? :D

    ReplyDelete
  2. zeeck : hahha.nak kasi reward,tapi bajet ciput..tunggu nanti la.nak bikin GA kecik2.
    :D

    ReplyDelete
  3. ahahaha folower da 1000..mesti hot blog nie :D

    ReplyDelete
  4. zeeck : haha..kalau 1000 da hot, yang 3, 4 ribu tu hot tahap giler2 la.
    haha..ni average blog je bro.newbie ag.

    ReplyDelete
  5. perrrghh dasat dol
    teruss menulis .. wohaaa

    ReplyDelete
  6. ye la kan org glamour..hee;D
    kite nie baru puluh2 jer..;p

    ReplyDelete
  7. frodo baggins : xde dasat2 nye.haha.tapi aku xnk tulis da, nak taip je.
    :D

    akin amar : ceh2..rendah diri pulak dye.haha..

    ReplyDelete
  8. tahniah!!!
    teruskan menulis..

    ReplyDelete
  9. tahniah..:)
    semoga saya juga baik2 di samping thesis saya..amin..hehe..:) tlg doakan jugak ae..hihi

    ReplyDelete
  10. demm!!!
    3 bulan aq tugu nk jd no seribu..
    xde adiah kew?
    wakakaaa

    ReplyDelete
  11. congrate rif..:)
    waa,ade note kaki yg sweet2 gitu...keh2..:)

    ReplyDelete
  12. wah....tahniah2..derma ckit..hahhaa

    ReplyDelete
  13. banyak bangat follower ko..hehhe...kena selalu update pasni..xbley malas2..kalo tak den cemat nanti..huhu

    ReplyDelete
  14. syafawani : huhu..okes..

    wert : hahaha..main tipu.xkire.

    d_la : huhu..
    :D

    nur aisya humaira : sweet ke..
    tapi masih belum cukup sweet untuk si dia.
    :(

    ienafazlyna : xbleh.hahaha.

    faiz : cemat tu apa..?
    den jakun cket..
    :D

    ReplyDelete
  15. atlis wat r konte ag..
    mna tawu kemenangan masih memihak kpda aq..wakakaa eh ehh

    ReplyDelete
  16. wert : belom buat kontest pown aku da tawu hang kalah.
    hahah.
    :D

    ReplyDelete
  17. ahh..
    diam r...
    aq ad tektik aq snirik..
    hahaa

    ReplyDelete
  18. athirah : huhu..okies..
    kalau rajin kami bikin.
    hahah.

    ReplyDelete
  19. ntah arief g wat tag nuh..\0/

    ReplyDelete
  20. wahh..seronoknye ada banyak follower :)tahniah yer awk..

    ReplyDelete
  21. waaaaaaaaaa... da seribu.. dah glamor dah la ni kiranya erh??? ;p

    ReplyDelete
  22. nur farah hani : xde makne nye glamer..
    same je.

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah... saya baru beberapa hari buat blog guna blogger...

    ReplyDelete
  24. wah..
    ramai dah follower..
    boleh la jadi penganjur buat gathering..heheh

    ReplyDelete
  25. wah..
    ramai dah follower..
    boleh la jadi penganjur buat gathering..heheh

    ReplyDelete
  26. diana : huhu..datang uma je senang.
    wat makan2..
    :D

    ReplyDelete
  27. ..tahniah2....pasni teroskan bebelog tanpa behenti..huuhuh..^^

    ReplyDelete
  28. Tahniah.. Tahniah... teruskan berblogging :-)

    ReplyDelete
  29. wow! tahniah diucapkan. lepas ni jgn lupa selalu update blog la. merana seribu orang

    happy friday btw

    ReplyDelete
  30. congrats..saya salah seorang.
    saya 10 followers pun tak sampai..huhu..sedihnya

    ReplyDelete
  31. faisal reza a.k.a fr : huhu.thanks.

    nirea nor : hahaha.sampai merana tuu.
    thanks.

    ReplyDelete
  32. kalau yang ke 1000 main tipu, saya no 1003 la.. hehe

    ReplyDelete
  33. cik moon : time kasih..

    hanim mahali : sangat2 best..thanks.

    fakarepa!n : haha..memang dye main tipu.haha.thanks.

    ReplyDelete