CARA EFEKTIF UNTUK TAHU AWEK DAH ADE PAKWE KE BELOM...

2:53:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


cuaca mendung hujan pula,
aku sejuk tidak terkira.


cuba bace tajuk kat atas sana tu...
ha..panjang bukan..aku memang suka tulis entry kat bahagian tajuk tu.
hahahha.okes..jejaka-jejaka pujaan malaya..
adakah anda bersedia untuk mengetahui cara untuk mengenalpasti awek tu sudah ade pakwe ke belom.
tapi skop kali ini adalah gadis-gadis blogger je la..
senang saja caranya.
anda persekitaran blognya.
cari ruangan/segmen yang tertulis "my heart", "pengarang jantungku", "my love" dll.
pastu ade pulak gambar macam ni.






haha.tapi bukan gambar jantung ni la, gambar pakwe dowang la.
kalau ade macam yang aku cakap ni, konpem la sudah berpunya tu.
tapi ade jugak gadis-gadis blogger yang suda berpunya tapi tak tunjuk pakwe dia.
mungkin tak nak kecoh-kecoh kat orang ramai kowt..itu hak mereka la kan..
kadang-kadang rasa jeles jugak tengok sweet2 couple ni.
all the best kepada kamu semua yang sedang bercinta itu.


pesanan penaja : cinta itu buta...kah?

You Might Also Like

58 kutukan membina...

  1. bercinta berpada-pada...hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..hanya mampu ku melihat dorg ni bercinta..xpe, cool cool..

    ReplyDelete
  3. d_la : hahah..betul ke cool nie..
    :D

    ReplyDelete
  4. cinta lepas kawen je, boleh x?
    ngeee~~

    ReplyDelete
  5. ada je yg jarang2 tulis, tapi ada dia selit2kan sikit.hehe

    ReplyDelete
  6. cik-af : boleh je..

    kami zuzi : aah kak..macam nenek selalu pesan.

    hasrol nizam : hahah.macam ade pengalaman je..
    :D

    ReplyDelete
  7. saye tulis pasal boypren bila ade mud. ehhehe

    ReplyDelete
  8. kalau letak gambar tu pon okay gak . gambar jantung saya . kan ? kan ? HAHA

    ReplyDelete
  9. aisyah jais : erm2..sayangilah jantung kita.
    :D

    ReplyDelete
  10. blog saya takde pun benda alah sume tu. maksud nye? heheh ;p

    ReplyDelete
  11. kinn : mungkin ade, mungkin xde.
    tapi ade.

    ReplyDelete
  12. haha..jeles..rasenye lebih baik sorok kot...

    ReplyDelete
  13. zura : hoho..hak masing2 la tu.
    :D
    tapi rase baik sorok gak kowt.

    ReplyDelete
  14. SAYA TAK PERNAH LETAK GAMBAR ISTERI KAT BLOG.. KIRA BUJANG LA NI .. :p

    ReplyDelete
  15. gila kau..
    lawa lah awek tue...hahaa

    laa..
    ehhh..
    jntung kew..hampeh btol lew..

    ReplyDelete
  16. fairus bin mamat : bujang olok2 boleh la kowt.hahaha..

    ReplyDelete
  17. wert : memang hang repeat la subjek BM dulu kan.?

    ReplyDelete
  18. awek ak nma novi..
    esssss....
    hahaaa

    ReplyDelete
  19. wert : xde nilai estetika langsung..
    hahaha.

    ReplyDelete
  20. ceitt..
    sape kta..
    dy mmg berestetika..
    malahan ergonomik lagi dan erodinamik pula..

    ReplyDelete
  21. wert : aku punya mesra pelanggan.
    ha...

    ReplyDelete
  22. tengok blog sendiri pun buat saya konpius. saya ni ade pakwe ke tak?

    tet!

    ReplyDelete
  23. nirea nor : ade tu..cume xtnjuk je..haha..

    wert : setiwangsa.

    ReplyDelete
  24. diam r kau robert patinson..

    ReplyDelete
  25. wert : senyap la kau john carpenter.

    ReplyDelete
  26. http://www.lightstalking.com/photoshop-crimes?utm_source=scribol&utm_medium=referral&utm_campaign=scribol

    ReplyDelete
  27. bf hensem lehla tayang..bf tak hensem sorok2kan..kot2 ada pengganti..haha...Encik Arief punya gf mn?sorok gak ke?hihi

    ReplyDelete
  28. airaniez wirdani : hahah..ade je..tu gamba buah ati tu...

    pinqib : but not available.
    :D

    ReplyDelete
  29. bercinta dengan Allah, kekal abadi.


    hehe :)

    ReplyDelete
  30. kadang2 best bercinta kadang2 tak best..hehe

    ReplyDelete
  31. tu jerk caranya,...kalo ellaki macam mana?? cepat bgatu nak cek jugak nih.. ahahaha..

    ReplyDelete
  32. aku xde awek...patutla aku xpernah jumpe gambar aku kat mane2 awek...heheh

    ReplyDelete
  33. zikeryhassan : itu lah yang semolek nya..

    puteri ain : banyak yang tak best kowt..

    nur farah hani :ellaki tu ape..?
    kene translate dulu..hahhaa..

    faiz : aku pown..haha..owang xfemes macam kite ni kan..hahaha.

    ReplyDelete
  34. slalu nmpk blogger pompuan la tayang2 pic pakwe dlm blog....hehe

    Salam Blogwalking dari terengganu blogger!! ^__^V
    Latest Entry :
    1.Tutorial tambah jumlah komen tipu-tipu..
    2. Tutorial tambah background n border bawahh Footer Post
    3. Tutorial tambah Blockquote dalam Blogger....

    ReplyDelete
  35. kalau nak tahu pompuan tu dah ada laki pulak cam ne? cer cite cer cite..

    ReplyDelete
  36. bile da jumpe yg betul2 serasi, mmg bhgia je lah rasa, tp kalau asyik bergaduh, baik tgglkan je..heee...

    ReplyDelete
  37. Assalamu'alaikum.
    Minta pada Allah semoga bertemu jodoh yang baik.

    ReplyDelete
  38. cinta tak buta,org yg bercinta buta..:)

    ReplyDelete
  39. takpe.. jodoh tu di tgn Tuhan.. :)

    ReplyDelete
  40. ♕ Mr.IX ♂ : hoho..blogger laki pon ade jugak, cume xjumpe ag je..

    mancis : ha..yang tu belum sempat belajar lagi.
    :D

    niesz : gaduh2 tu kan suda menjadi asam garam nye..

    coratcoret : amin..itu la yg sebagusnya..

    nur aisya humaira : hahaha.yeke macam tu..

    heidi shafiq : erm2..betul sangat tu.

    sweethoney : ade.ramai sangat sampai da lupe semua.
    :D

    ReplyDelete
  41. cinte itu sungguh menyakiti atie..

    ReplyDelete