BE KE-37...

9:39:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


hari ini dimulakan dengan senyuman selebar highway 6 lorong.
ini kerana, ketika sedang asyik menonton laptop tadi pagi.
ternampak sesuatu yang menyeronokkan dan menggembirakan hati di nuffnang punye site.
teng..teng..teng.
Buffered Earning yang ke-37.






bersyukur sangat.
terima kasih kepada kalian semua yang tidak putus mengunjungi blog picisan ini.
jasa dan budi baik kalian sangat dihargai.
sekarang BE ni asyik melekat kat LR je, mula-mula dulu kat LB, pastu SS. sekarang bermastautin kat LR je. xnak pindah-pindah lagi.
bagi yang belum memperolehi BE ni.
cuba amalkan tips-tips yang otai-otai da bagi, nanti dapat la tu.
yang mujarab sekali mungkin UPDATE BLOGGER BIO SURVEY tu kowt.
huhu.update la sebulan sekali ke, kalau rajin, setiap minggu.hahaha.
semoga rakan-rakan di luar sana pon mendapat BE untuk kesejahteraan kita bersama.


pesanan penaja : ASB.

You Might Also Like

33 kutukan membina...

  1. Pergh.. Banyak tu.. Tahniah :)

    ReplyDelete
  2. decrewz : haha..xde banyak pown..yang aktif cket je.

    ReplyDelete
  3. waaaa..beshnyee...







    jom singgah n follow belog saya...
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ape beza BE dgn campaign tuh???confius giler...:p

    ReplyDelete
  6. hazdiela : ooh..xreti sangat nak explain, tapi dalam bahasa mudah nye, BE ni, dengan hanya unique visitor dtg, akan naik la earning tu, xperlu klik2. kalau dye klik lagi la naik.
    hahah..betol ke tidak penjelasan aku nie.
    :D

    ReplyDelete
  7. wah..dah ke-37...tahniah bro..

    ReplyDelete
  8. saya_arief : X pe, walaupun yang aktif sikit, tapi nampak la nuff sayang kat blog bro ni..he3

    ReplyDelete
  9. tahniah..Alhamdulillah rezeki.... saye sendiri dah lame xdpt BE...

    ReplyDelete
  10. nadia ar-rumaisha : erm2.syukur.. try la tips yang blogger2 lain bagi.insyaAllah dapat.
    :D

    ReplyDelete
  11. wah, tahniah... Peja pun xtau peja dah dapat brp BE dah... xpernah kire... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  12. kelakar plak ayat "dapat BE untuk kesejahteraan hidup."..pape pun tahniah dpt BE lagi..

    ReplyDelete
  13. sekulung ucapan tahniah ya arief.. mungkin awk leh pergi blog saya dan check kelemahan blog sya sehingga sampai skang x dpt BE. Jasa awk amat sy hargai

    ReplyDelete
  14. tahniah~dpt duit blh blnje blogger lain^^ sedih lama xdpt BE T_T

    ReplyDelete
  15. whoah kencang BE!!
    Semoga dpt hasil kencang gak ah!

    ReplyDelete
  16. apekah tips and trick tersebut utk dapat BE? nak tau juge.

    ReplyDelete
  17. tahniah... bile agak nye aku akan dapat.. huhuhuhhu

    ReplyDelete
  18. ooo bagusnya. tahniah.kire arief ni dah otailah yer...:P rajin-rajinlah share ilmu dgn org baru nak blaja mcm akak ni ye..hihi

    ReplyDelete
  19. peja : huhu..try la kira.
    sangat mengujakan diri.

    zura : haha..time kasih ye..

    firdaus kasim : huhu..nanty kami try lawat kawasan.

    bunga : time kasih..

    hazrina erin : boleh saje kalo nak belanje.. nanti dapat gak tu..sabar ye.

    dilakochan : huhu..musim tidak kemarau. :D

    abrablog : huhu.baru 37..orang lain da beratus2..

    pajill nostra : update survey nuffnang tu.isi panjang2 sikit, jgn pendek2 sangat.

    cadlynn : jangan jeles..xelok..
    ;p

    d_tieah : thanks..

    cayrul.com : nanti dapat tu..huhu..

    aina : belom layak digelar otai ag..huhu..kat luar sana tu ramai otai.kami rookie.

    ReplyDelete
  20. yang aku pernah baca rajin2 juga bagi backlink kepada nuffnang dalam entry.aku pernah buat.ada effect gak.updated bio tu betul gakk. lagi satu yang aku pernah baca,rajin2 hantar surat cinta kat diorang.surat tu ticket daaa
    tahniah bro

    ReplyDelete
  21. bro.. pinjam satu BElaan... Nak bela kat dalam satu... huhuhu

    ReplyDelete
  22. amry : huhu.thanks..

    kid : sangat2 masyukkk..

    saiful nazmi : boleh..amik je..

    tedd : sangat best woo.
    :D

    ReplyDelete