‘Stylish Blogger Award'

7:28:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


kembali mengemaskini blog ini setelah mengambil cuti selama 2 hari.
hahahaha.jadi entry pertama untuk minggu kedua pada bulan dua ini,
ingin melangsaikan 1 award yang diterima dari zool.












1. Thank and link the person who gave this award ( Dalam bahasa Melayu, Terima dan link orang yang memberi anugerah ini). 
macam mane yea, sebab xkenal sangat zool ni, tapi rase macam pernah singgah blog dye dulu.
ingat-ingat lupe, maklumlah orang muda kan.haha..anyway thanks zool.


2. Share 8 things about myself ( Berkongsi 8 hal tentang diri sendiri)

  • tiada yang menarik.
  • average.
  • blogger yang biasa-biasa shj.
  • masih mencari calon isteri (4orang)
  • tidak merokok.
  • sangat pemalas.
  • blurr.
  • nerd.
3. Pay it forward to 8 bloggers whom I have recently discovered – Majukan untuk 8 blogger yang saya baru-baru ini ditemui
yang ni kuwang rajin cket..hahaha..nak mengetag orang nih..hm..macam biase la ye..
sape yang rajin tu, amik la sebab award dye cun. :D

4. Contact those bloggers and tell them about their awards (Hubungi mereka dan beritahu mereka tentang anugerah mereka)
dah bagitawu kot kat atas tu. jangan marah ha...





pesanan penaja : blurry.

You Might Also Like

4 kutukan membina...