special entry : Gempakz Siot [dot] Com

9:33:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


hari ini merupakan 9 februari 2011, ingin meneruskan juga usahaku untuk mengarang 1 post
untuk setiap hari.
oleh hal yang demikian hari ini, aku ingin menceritakan perihal 1 blog yang kemungkinan besar
kamu sekalian sudah kenal sebab blogger ni otai seyh..



pemilik blog : anip.
nama blog : Gempakz Siot[dot] com.
platform : wordpress.
bilangan follower[setakat ini] : 910.
















ha..tu introduction sahaja, aku amat meminati design blog beliau yang sangat ringkas akan tetapi
cukup memenuhi fungsi-fungsi yang diperlukan oleh visitornya.nak load blog beliau pown xde amik mase yang lame, kejap je.
dulu beliau pakai URL : gempakzsiot.blogspot.com, sekarang da tukar domain sendiri gempakzsiot.com
meskipun seorang blogger yang cukup dikenali ramai, si anip ni tetap sudi datang ke blog picisan seperti aku nih..hampir setiap entry aku die datang kasik kutukan komen. sungguh mengujakan aku.
disebabkan oleh keaktifan beliau itu, mengakibatkan beliau tersenarai dalam senarai "mereka yang aktif" di blog aku ini, tapi masih belum mampu untuk mengatasi pendahulu yang jauh meninggalkan pesaing-pesaingnya.






selain itu, apa yang meningkatkan semangatku untuk menyinggah ke blog beliau dan memberi komentar adalah
kerana ingin mengekalkan carta di bawah..disebabkan followers nye yang ramai, agak sukar untuk me-maintainkan senarai itu.hahaha.




















terima kasih ANIP di atas segala kesudian kamu untuk menyinggah di blog ini, jasamu sangat dikenang..hahaha.


pesanan penaja : widget top commentators sangat penting bagi satu-satu blog.

You Might Also Like

32 kutukan membina...

  1. eh..eh..tak tahu pun blog ni..hehe..terima kasihla kenalkan..dh join site ni..sgt mls nak BW dah skang ni..huhu..maintain ngan blog2 yg sllau follow je..(^_^)

    ReplyDelete
  2. faiz : terjah2..aku da terjah da ari ni. :D

    ReplyDelete
  3. wah. nak datang serbu belog beliau lah. ^^

    ReplyDelete
  4. yatie's episode : huhu..serbu elok2. :D

    ReplyDelete
  5. wah..nak pi terjah blog dia jap.

    ReplyDelete
  6. bila pula blog gue nak tersenarai...

    ReplyDelete
  7. terima kasih gak kerana menjengah ke blog Sekadar Berkongsi

    ReplyDelete
  8. s.3.v.3.n : huhu.ye..

    mie : nanti la ye..kui3..

    eelobor : same2. :D

    ReplyDelete
  9. pnah dgr nama blog nie tp xpnah singgah pun..

    ReplyDelete
  10. ardinihumaira : huhu..ye.try la. :D

    ReplyDelete
  11. perghh, malu siot aku cmnie bwahahha. nanti awek dtg mengorat nnt, aishh, apepon thns, rajin wt review blog, aku mmg suke blog ko.sbb tu selalu dtg, heheh.follower aku xde la byk sangat, sikit je,dan aku rasas top comentar mmg penting sbgai tnda menghargai orang yg komen blog aku, hehe

    ReplyDelete
  12. anip : tu diaa..yang diraikan sudah tiba..tepuk3...hahahah..ko hargai aku x..mintak adiah.. ;p

    ReplyDelete
  13. haha, nak kene bagi hadiah ker, heheh. aishhh, tgk mcm mana nanti.huhu.trimas weh. huh!

    ReplyDelete
  14. anip : gurau saje laa..hahaha..same2 weh. :D

    ReplyDelete
  15. wee...sy tmpt ke tiga...rasa mcm nk challenge kamu je..dptkn tmpt pertama...boleh..? hehehe (^_^)V

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    APA KATA SURVEY

    ReplyDelete
  16. nabilah_2908 : huhu..boleh je.. kui3. ;p

    ReplyDelete
  17. kalau aku terjah ko nak bagi choki2 tak??

    ReplyDelete
  18. cikpia : bukan takat choki2, lori2 pown aku leh kasi la.. hahaha

    ReplyDelete
  19. wah! blog review.

    dah terjah. bagus, bahan bacaan yang mudah nak dibaca. thanks for the links.

    (^_^)

    ReplyDelete
  20. nirea nor : huhu..time kaseh kat tuan blog 2 le sebab sediakan bahan bacaan yang menarik..huhu.

    ReplyDelete
  21. dla x pnh masuk kot blog tu..ataupun x ingat..hehe..nak gi serang skang jugaklah..

    ReplyDelete
  22. eh eh fara pun selalu komen kat blog ni.. tapi nape tak naik nama pun.. huhuhu... tecik hati.. hak3...:p

    ReplyDelete
  23. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    YUUPPPP AKU TERJAH LAHHH KEJAPPPP KAT TEMPAT TUUUU...

    ReplyDelete
  24. d_la : memang pelupe sebab suke amik gamba posing macho2..hahaha..

    nur farah hani : hihi..tape, nanti akan dibesarkan balik hati tu..

    chemay : thanks..

    afzainizam : huhu.time kasih.

    ReplyDelete
  25. sedap jgak limau kat opis nieh...

    ReplyDelete
  26. Ambo nok join jugok ni,haha
    rugi baru kenal demo boh

    ReplyDelete
  27. wert : sedap

    penaberkala : haha.xdop rugi gapo2 pom.

    ReplyDelete