THE MECHANIC...

3:31:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.




sekejap lagi bakal melayan filem The Mechanic.
movie baru kowt..entahla, aku saje muat turun, sebab hero dia mamat transporter.
Jason Statham. aku belum tengok lagi movie ni, saje update blog sambil tunggu 
abes download..nak review lebih-lebih pown tidak boleh sebab xtawu lagi best ke x.
tapi tengok dari gambar di atas nampak macam best je.
action-pack macam tuh..
tinggal beberapa minit lagi sebelum cerita ini selesai dimuat turun.
kata-kata akhir dari aku, is nothing..hahaha.

image : google.

pesanan penaja : aktiviti memuat-turun memerlukan kesabaran yang amat tinggi dan skil-skil tertentu.

You Might Also Like

13 kutukan membina...

  1. bh : pukul 5 datang uma, bawak thumbdrive, bawak pengeras, mai copy movies.. hohoh..
    ;D

    ReplyDelete
  2. macam best jer citer nie, layanzzz~

    ReplyDelete
  3. anip : huhu..sangat best..da tengok cket2 tadi..

    echah mashuri : banyop chah..nop donlod cito gapo?

    ReplyDelete
  4. tlg downloadkn semua movie2 baru yg i xsmpt tgok plisssss..haha

    ReplyDelete
  5. download movie kat mana ea?dr dulu try download tapena berjaya.. :(

    ReplyDelete
  6. gadis eqa : xboleh..hahahah..

    amie : banyak, tapi yang paling senang mediafire la.

    nabila : mediafire, megaupload, fileserve, hotfile dll. :D

    ReplyDelete
  7. best ke cite ni ek..nnti da tgk, bgtau ye..ehe..

    ReplyDelete
  8. wuwuwu..dh lama xlayan movie..alahai~~*_*

    ReplyDelete
  9. roxy zai : huhu..kene layan la sekali sekale.. ;p

    ReplyDelete