MAJLIS MAKAN-MAKAN BERSAMA BOSS DAN GENG OTAI IT...

10:13:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


tidak ingin memanjang sesi introduksi pada entri ini.
pada hari khamis yang lepas, kami yakni pelajar-pelajar latihan praktik telah merasa dengan riang gembira
akan kerana boss telah mengadakan majlis makan-makan yang turut disertai oleh geng otai IT yang berhampiran dengan markas kami.
apakah yang menyebabkan mereka digelar geng otai IT, ini kerana disebabkan pengetahuan mereka yang 
sangat mendalam mengenai IT, selalunye orang cakap dari A-Z, sekarang kita tukar sikit, jadi B-A.
majlis makan-makan tersebut diadakan di pizza hot.
ayuh kita melihat beberapa kepingan gambar yang telah disnap oleh Boss dan rakannya yang telah ku lupa nama beliau.


just picit-picit untuk tumbesaran ye.










pesanan penaja : adikku tiba di kampung ini hari.

You Might Also Like

21 kutukan membina...

  1. aku nak pizza gak...heheh...wah...camner darthvader bley join skali...heheh

    ReplyDelete
  2. faiz : da abes ar..haha..aku pown xtawu macam mane ade darthvader tu.dye cakap flight dye delay, so join la sekali.hahaha.

    ReplyDelete
  3. nk kenal ngan org kanan bos tu..hahahahaa

    ReplyDelete
  4. MyZone~theUn4given : kenal lah.huhu..name dye darthvader.

    ReplyDelete
  5. topeng penapis bau kentut..
    hahaa
    gunalah ambikpok...

    ReplyDelete
  6. nak berkenalan dgn org yg kacak tu..bakpo pakai mask tu?selseman ker?mkn pija x ajk kite

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, adik arip dah samat sampai..tumpang hepi ^__^

    ReplyDelete
  8. Cantik edit tOpeng muka...nape x pakai powerranjes jer..

    ReplyDelete
  9. wert : ceh..tu style sekarang..hahaha..

    d_la : pakai mask tu sebab baru belo.hahaha..thanks dyla..

    zyash : huhu.power renjis xde saiz. :D

    ReplyDelete
  10. u pakai topeng u tetap henshem!ahakz~hahaha

    ReplyDelete
  11. nur aisya humaira : haha..topeng ke tuan yang ensem..
    ;p

    roxy zai : haha..time kaseh..eklas kan. ;p

    ReplyDelete
  12. apa cer hamster?dah pregnant dh?hihi

    ReplyDelete
  13. gadis eqa : haha..kacak bukan..? ;p

    pinky pixie : mau ka..? tunggu gajah sampai dulu..

    atie : sihat sejahtera semuanya..tapi xtawu la pregnant ke x.haha..

    mohd ridhuan : sangat2 best..

    ReplyDelete
  14. sharinginfoz : sangat2 seronok.. :D

    ReplyDelete