LIKE BANYAK-BANYAK...

7:45:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


hari ini hatiku sungguh girang sekali, hamster-hamster pun turut bergembira.
apa tidaknya aku telah bertemu SOPHIE DEVERAUX yang tinggal kat malaysia.
biarpun empunya badan mengatakan tidak serupa.haha.
mau tau siapa SOPHIE DEVERAUX Malaya ini..?





klik link ini.
haha..rase macam dah pernah terjah blog ni, tapi memori ku low sedikit.
ingat-ingat lupa..tidak mengapa, aku ingin menyeru kepada rakan-rakan yang singgah di blog ini dan
sedang membaca nukilan ini supaya melakukan perkara yang berikut..


1. LIKE THIS PAGE.
2. LIKE THIS PICTURE.


ha..tu je..kasik tawu kat rakan-rakan, jiran, orang kampung, sedare mare, cikgu sekola, lecturer, pak guard,.semua-semua la yang kamu kenal.
tolong-menolong amalan mulia.
kita kene tolong cik adik ni menang, sebab dye macam SOPHIE DEVERAUX,
dan SOPHIE DEVERAUX ni pulak kekasih gelapku dalam LEVERAGE.
hahahaha.


takde lah, aku ikhlas ingin menolong cik norfa hannah ni.
status dye aku belum kenal pasti, mungkin dah berpunya kowt..tapi kalo kosong,
besok jugak aku anta rombongan kahwin.hahaha.


pesanan penaja : tolong like ye kawan-kawan, nanti aku belanje air kosong gelas besar.

You Might Also Like

26 kutukan membina...

  1. nak tolong tp tp tp dah deac fb..
    sorry.. :)

    ReplyDelete
  2. wah, boleh tolong aku cari sebanyak like tu gmbr yg kontest aku join tu, bwahahha

    ReplyDelete
  3. anip : haha..boleh..
    kasik upah dulu.

    ReplyDelete
  4. wahhhhhh.
    sangat tak sangka.
    terharu.
    sob sob..

    awak sangat baik..
    tersentuh.
    haha.

    anyway, saya macam sophie deveraux?
    haha. dia lagi cantik..

    ReplyDelete
  5. farhanah mokhtar : huhu..same2 cantik.

    ReplyDelete
  6. farhanah mokhtar : ang pau xnak, makan2 nak.
    ;D

    ReplyDelete
  7. setakat air kosong gelas bsr,aku blh bg air tangki bsr sumbagan SYABAS.=p

    ReplyDelete
  8. dah tolong..

    skang nak mintak upah.. mana upah??nak limau sekotak :P

    ReplyDelete
  9. nur farah hani : haha..1 lori pown boleh la kite kasi.. ;p

    ReplyDelete
  10. da tolong. belanja air kosong gelas besa? tak moh lah. tak suka air takdek kaler. haha :p

    btw, follow ur belog! ^^

    ReplyDelete
  11. yatie's episode : huhu..thanks..tak nak air xde kaler ye, xpe nanti kite beli pewarna..hahah..thanks..

    ReplyDelete
  12. gelas besa air kosong JE?
    xpatut...hahaaa

    ReplyDelete
  13. wert : ces..xnk suda, yang penting aku leh dating ngn sophie deveraux. ;p

    ReplyDelete
  14. farhanah mokhtar : sama-sama semua.

    ReplyDelete
  15. tlg pomot kwn pnye ye..hehe..bgus2..

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI TERKINI DISINI****

    ReplyDelete
  16. dapat air kosong gelas besar ek??..janji!

    ReplyDelete
  17. hah..
    x hingin ku bicara..
    aq ad parker ngan zati..hahaaa

    ReplyDelete
  18. incek arief . anda d tag lagi :)
    hahahaa :D

    sini .

    http://belovelylurve.blogspot.com/2011/02/contest-pixxa-paling-comel.html

    ReplyDelete
  19. ina : janji..nk tambah pown boley..

    wert : ceh..aku ade deveraux la.. hahaha...

    be lovely : adusss...pic comel xde la.hahaha..pic buruk banyak.. ;p

    ReplyDelete
  20. yelah en arief...nanti saya like ye...hhehheh...

    ReplyDelete
  21. putree sejinjang : huhu.time kasih .. :D

    ReplyDelete